סינוסיטיס

dalik

New member
סינוסיטיס../images/Emo51.gif

איך אפשר לעזור? ניסיתי דיקור סיני וזה לא כל כך עזר?

dovale

New member
סינוסיטיס

יש כמה שיטות לטפל בסינוסיטיס . הדיקור יעזור במסגרת של טיפולים נוספים ולא כטיפול יחיד למרות שגם זה יכול לקרות . יעזרו : רפלקסולוגיה , ארומטרפיה , תמציות צמחי מרפא ועוג כמה דברים . אני ממליץ לפנות למטפל רב תחומי שיכול לשלב טיפולים . למרות שזה בדרך כלל עוזר , קח בחשבון חוסר הצלחה מכל מיני סיבות .

סינוסיטיס

הסינוסיטיס יתפתח לרוב בעיקבות זיהומים בדרכי הנשימה , נזלת , הצטננות ושפעת אולם ידוע כי אצל רוב חולי סינוסיטיס כרוני קיים רגע אלרגי הפוגע במע´ החיסון ומחלישה. לכן יש לטפל הסנוסיטיס לא רק בזמן הדלקת עצמה אלא דוקא כשהגוף יחסית בריא לשם חיזוק מע´ החיסון ומניעת הדלקת בעתיד. לגבי תזונה כדי להמנע מכל המאכלים הידועים כאלרגנים : מוצרי חלב, חיטה, פרות הדר וכן להמנע מצריכת סוכרים פשוטים ( ממתקים משקאות ממותקים וכד´). ממולץ להרבות האכילת ירקות מבושלים, קטניות ודגן מלא וכן להקפיד על שתיה מספקת ביום ( בין 10-12 כוסות) רצוי מים פושרים עם לימון המנקים את הליחה. מומלץ לקחת פורמולה של צמחים המכילה פרופוליס, סמסוסק שחור, אכינציאה, קורנית, מנטה, ואסטרגלוס המחזקים את מע´ החיסון ועובדים על מע´ הנשימה העליונות. העת הדלקת ניתן לעשות אנהלציה עם שמן אתרי אקליפטוס ומנטה לפתיחה של הסינוסים. גם ספורט מחזק את הראות האחראים על סירקולציה של האנרגיה ועל מע´ החיסון בגוף ולכן מומלץ לעסוק בספורט בקביעות. אני מכירה הצלחות טובות בדיקור , אך אם השיטה לא מתאימה לך בהחלט יש עוד תחומים שאני מכירה איתם תוצאות טובות כמו רפלקסולוגיה . הרבה בריאות יעל

לטפל בסינוסיטיס

הכי טוב בעזרת צמחים ושמנים. תנסה וזה יעזור לך מאוד בהצלחה. מיכאל

למעלה