סינוסים

נייסען

New member
סינוסים

יש לי דלקת ב סינוסים אם יש מה לעשות ? הרופא לא רוצה לתת לי תרופה

0 אור 0

New member
שני דברים

1. קבילתי הרבה המלצות לטיפ הבא (לא ניסיתי): מכניסים מלח גס לבד דק (חיתול או בד גבינה), יוצרים ממנו נקניק כזה, ואז מפתלים באמצע, כך שיוצא 2 כדורים מלאים מלח מחוברים ביניהם באמצע. מחממים קצת. מניחים את המרכז מעל גשר האף, ונחים ככה עם עיניים עצומות. 2. לעסות את הרקות בעזרת שמן ארומטי: - שמן נושא (רצוי שומשום) עם 2 טיפות של שמן לבנדר - סן בריז - שמן זית מחומם קלות עם טיפה אחת של שמן מנטה

כמה שאלות-

1. למה הכוונה שמן נושא? 2. איזה כמות של שמן על 2 טיפות שמן לבנדר? 3. איזה כמות של שמן זית על טיפה של שמן מנטה? תודה

0 אור 0

New member
תשובות

בדרך כלל לא שמים שמנים אתריים ישירות על העור (חוץ מלבנדר ועץ התה שמותרים), אלא מוהלים אותם בשמן נושא - שמן טבעי כגון שמן שקדים, שמן זרעי ענבים, ועוד. יש גם מתכונים עם מרשמים מדוייקים (תקבלי המון פירוט במאמרים של פורום שמנים וצמחי מרפא) - לצורך תרופות סבתא פשוט שמים מספיק שמן על מנת לטפל באיזור הרצוי, ומוסיפים אליו טיפה- שתיים של השמן האתרי. צריך לדעת שלא רצוי להיחשף ליותר מדי שמן אתרי, ולכן הכמות לא בהכרח גודלת באופן ישיר לכמות השמן הנושא.

I Was Hoping

New member
שמן אקליפטוס מציל אותי

בד"כ, כמה טיפות במבער ואני כבר נושמת. מורידה מוצרי חלב לגמרי, כדי לא לעבות את הליחה, ושותה המון נוזלים. ולנוח. מאוד חשוב לנוח. לגוף קשה להתאושש אחרת.

dusa

New member
כמה דברים

ומצטערת אם אני חוזרת מעט על קודמיי: להוריד לגמרי מוצרי חלב ומטוגנים. אוכל: מרק עוף (בעוף יש אנטיביוטיקה) עם גריסי פנינה - מסתבר שגריסי הפנינה סופגים ליחה. לאכול קליפה לבנה של התפוז - והרבה. חשוב מאוד לא לאכול את התפוז עצמו כי הוא גורם לליחה (למרות הויטמין C) קטנית אזוקי גם כן מאוד טובה אבל אני לא הצלחתי להפוך אותה לטעימה תרופות סבתא: לחמם מלח גם במחבת, לשפוך לתוך גרב (שלא צריך יותר) לקשור לנקניק, לעשות סיבוב באמצע שיצא שמונה, להניח על גשר האף ולנוח עם זה כמה דקות. לעשות סיר עם אדים, לכסות עם מגבת והראש בפנים, אפשר להוסיף לאדים טיפות אקליפטוס או מרווה. להישאר כמה דקות ולירוק את הליחה שיוצאת (מצויין גם לעור הפנים) לטפטף מי מלח לאף ולקחת ויטמין C אכיניצאה ו/או פרופוליס/מזון מלכות החלמה מהירה!

למעלה