"סינוס פילונידלי".

X Offender

New member
"סינוס פילונידלי".

היי אני בן 22 סובל מזה 4 ימים מכאבים חזקים בעצם הזנב בין שני העכוזים התבסר לי שמדובר ככל הנראה ב "סינוס פילונידלי". אחרי שמספר רופאים בדקו את המקום והחליטו שה"פצע" לא מספיק גדול וכרגע אין צורך בניתוח אני מרגיש בעצמי שהגוש הזה שיושב לי שם ממש גדול, אני מטופל כרגע באנטיביוטיקה אוגמנטין של 875MG פעמיים ביום, קיבלתי גם משכבי כאבים, כי הכאב שלי הוא בלתי נסבל אני לא מסוגל לשבת כמו שצריך שלא לדבר על לשכב אני הכי מצליח לשכב על הצד אבל זה גורם לי ממש לכאבים חזקים בכל הגוף וכל זה מלווה בחום וסחרחורות. היום בערב הרגשתי מין רטיבות כזאת באיזור של המקום הפרשה כזאתי בצבע בין אדום לחום. יש לי בדיקה ביום שני הקרוב, אבל אני מרגיש שאני על סף חירפון אני בקושי יכול לאכול, אני מת לישון כמו שצריך ולא מסוגל האם יש משהו זמני שאפשר לעשות בשביל להקל על הכאבים האלה? נמאס לי לקחת כדורים זה ממש מדכא אותי וזה מכניס אותי לעוד יותר חרדות. אשמח אם מישהו פה עבר משהו דומה ויכול לשתף על דרכי התמודדות. וגם אשמח לדעת מה גודל ההשפעה של האנטיביוטיקה ומה תפקידה . תודה מראש, ושבת שלום לכולם.

סינוס פילונידלי

אתה מתאר תהליך זיהומי שהתנקז באופן עצמוני, ככל הנראה אבצס שפרץ החוצה. בהמשך יומלץ לך לעבור ניתוח מתוכנן לאחר חלוף התהליך הדלקתי על מנת למנוע הישנות של מקרים דומים. תוכל לקבל מידע נוסף לגבי סוגי הניתוחים המומלצים והמהלך הצפוי, בפורום ניתוחי המעי הגס והרקטום. בהצלחה

למעלה