סינטיק 21" של וואקום

pipidi

New member
סינטיק 21" של וואקום

תהיה לי בקרוב הזדמנות כלכלית לקנות אותו. הוא הפנטזיה החדשה שלי מזה כחודשיים (מאז שגיליתי שהוא קיים). רציתי לשאול אם יש כאן אנשים שיכולים להעיד שהם בעלי אחד כזה או עובדים על אחד כזה בעבודה, ואם כן, האם תוכלו להעיד לטובתו או נגדו. כרגע אני בעלת גרפייר A6 גירסא ראשונה בן כ5 שנים (עדיין עובד מעולה). אך מרגישה שרוצה משהו יותר קרוב ללצייר על נייר. וחושבת שזה הפתרון (כי כבר קשה לי מאד לצייר על ניירות - אין UNDO). יאללה דברו אתם. תודה

chatenoire

New member
מדובר בפינוק מטורף

אני הייתי באותו מצב בדיוק לפני כמה חודשים; A6 בן 5, הזדמנות כלכלית וחשק בלתי נשלט. בסוף קניתי, ואני בהחלט לא מתחרטת. אין ספק שזה לא מאסט לתהליך העבודה, אבל זה גורם לו להיות נחמד יותר, מהיר יותר ואינטואיטיבי יותר. וזה בלי להזכיר את המסך 21" שבהחלט כל אחד צריך (אם כי לא כדאי להסתמך עליו כמסך לצפיה בסרטים וכדומה, כי הוא תמיד נשאר בשיפוע מסוים). כן חשוב להשאיר הרבה מקום על שולחן העבודה בשביל להזיז את המקלדת והעכבר הצידה ולפנות לו מרחב ראוי, וכדאי לארגן כסא גבוה יחסית כדי שאפשר יהיה לעבוד עליו מלמעלה - למרות שאני מסתדרת גם עם כסא רגיל, כי השיפוע של הסינטיק מאוד מותאם אישית. אני מציעה לעצור ולחשוב אם יש אולי משהו אחר ששווה לשמור עבורו את הכסף. אם לא, וציור ממוחשב זה תחביב חשוב עבורך, אז סינטיק זה בהחלט פרגון עצמי שווה ביותר.

SCaToPHaG

New member
ניסיתי אצל חבר, זה די מדהים

והוא, מעיד שחייו השתנו ביום שהוא קנה אותו

pipidi

New member
תודה סקטו וchatenoire

כנראה שאני אלך על זה... יש לכם מושג איך זה מתחבר במקביל למסך נוסף? צריך לנתק את הקודם או שהם יכולים להתחבר יחד?

anarxiya

New member
גם לי יש אחד כזה:)

בהחלת הרבה יותר כיף לעבוד איתו, רק דבר אחד, אני הייתי צריכה להרגן את המקום עבודה שלי מחדש סביב המסך, שולחן חדש, הכי נמוך שאפשר, כדי לאפשר להניח את המסך כמו דף על השולחן, אחרת קצת קשה לצייר, יד מתעיפת מהר, אבל אולי זה רק אצלי

pipidi

New member
תודה על הטיפים. ברור לי שאצטרך להחליף

שולחן, כי אין מצב שישכב עליו משהו בגודל של 21". למרות שאני אוהבת אותו כי הוא בנוי ככה שהכל קרוב ונגיש (הרבה מדפים/מדפונים לגובה, לנומך וקצת לצדדים). עכשיו נותר להמתין קצת לכסף.. ולהחליט איזה עמדת עבודה אני מסדרת לי.

chatenoire

New member
תלוי בכרטיס המסך שלך

אם יש לו שתי יציאות לכבל של מסך, אז לא אמורה להיות בעיה לחבר עוד אחד - זה יהיה פשוט כמו שני מסכים.

pipidi

New member
ידוע לך אם הכניסה שלו היא לDVI?

כניסת הCRT שלי תפוסה, ישנה כניסת DVI נוספת וSVIDEO.

למעלה