בואי אני אגיד לך למה הם בני זונות
ביום יום אני עובד ישירות עם 20-30 סינים שהם כביכול אחראי מחלקות, מנהלים ושאר תארים, אני נותן להם כבוד ובלה בלה, אבל הם באמת עם זבל, שקרנים, גנבים, והכי חמור שהם מתגאים בזה!! אני יכול להעיד שבתקופה האחרונה ישנה מגמה מאוד שלילית בין החבר'ה שלנו כאן בשנז'ן. לאנשים פשוט נשבר הזין מהחראות האלה, יש כאלה שאומרים שהם לא מטומטמים/סתומים, שאת כל זה הם עושים במודע על מנת להתיש אותנו, הם כל הזמן מזכירים את מאו ואת מה שהוא חושב על זרים, הרי התיכנון שלהם הם שאנחנו נבוא לכאן, נשקיע המון כסף, נלמד אותם ובבוא היום הם יתפטרו מאיתנו בכל מיני דרכים, הרי אם הם רוצים הם ישלחו אלי למפעל כל שני וחמישי פקידים ממשרד ממשלתי כזה או אחר ויעשקו לי את הצורה עד שאני אאלץ להתקפל הביתה (עברתי כבר נסיון כזה), בסופו של יום הכל בסין זה כסף, כסף ורק כסף, זה מה שיש להם בראש, אין נאמנות אין כלום, הכל ריק, רק כסף!!! אני רוצה להבהיר שאני אוהב לחיות כאן, נוח לי כאן, אבל אין יום שאני לא מקלל את הסינים ומאחל להם דברים שאני לא מעז אפילו להעלות כאן בפורום... אני פשוט לא מבין איך הם חושבים, מי שלא עובד ישירות עם סינים לא יבין על מה שאני מדבר וחש כל יום, ומי שכן מבין אותי - חזק ואמץ!! בסך הכל אף אחד לא מחזיק אקדח לראשנו ומכריח אותנו להשאר כאן, אבל אני רק מתפלל לאלוהים - תן להם שכל, שיפסיקו לחפש איפה לדפוק אותנו כל פעם מחדש, שיבקרו לעיתים יותר תכופות אצל רופא שיניים, שיגזרו ציפורניים, להצמיד לכל סיני ערכת מסטיקים, דאורדורנט, שהנשים יגלחו שיערות במקומות צנועים, שיפסיקו לתקוע לי גרפסים באמצע ישיבות/מוחטות באמצע ישיבות/נפיחות באמצע ישיבות, שיפסיקו לצעוק בטלפון. אנשים יקרים, תסלחו לי אם הייתי בוטה מדי או אם פגעתי במישהו, אבל הם באמת בני זונות, שהשם ייקום דמם. אבל באמת שיש ימים שאני יוצא מכליי, היום הוא יום כזה... לשאלתך למה הם בני זונות, אין לי תשובה אחת ברורה, הם פשוט כאלה, בכל הזדמנות שתהיה להם הם ידפקו אותך!!! והשפה לא כל כך קשה, אם את רוצה לנסות משהו מצחיק תנסי לדבר סינית במבטא פרסי... איפה את גרה בסין? אולי אני אעזור לך לקנות בטטות... מקס בקיוסק