סינית האם מישו יודע איך כותבים 'חופש' בסינית? אם אפשר גם לכתוב לי איך לקקרא את הסימנים תודה
א אביגיל108 New member 29/4/14 #1 סינית האם מישו יודע איך כותבים 'חופש' בסינית? אם אפשר גם לכתוב לי איך לקקרא את הסימנים תודה
א איליה קוגן New member 30/4/14 #2 מקווה שזה לא לקעקוע, כי אם כן, אז כדאי מאד לשאול סיני אמיתי. או כמה סינים אמיתיים.
א איליה קוגן New member 30/4/14 #4 לא קשה לנחש. וכדאי לך לעשות מחקר קצת יותר מעמיק מסתם שאלה בפורום באינטרנט. לא חסרים מקרים מביכים מאד של קעקועים לא נכונים בשפה זרה.
לא קשה לנחש. וכדאי לך לעשות מחקר קצת יותר מעמיק מסתם שאלה בפורום באינטרנט. לא חסרים מקרים מביכים מאד של קעקועים לא נכונים בשפה זרה.
א אביגיל108 New member 30/4/14 #5 איזה באסה כשהייתי בצבא שירתו איתי מלא סינים מאז השיחרור התנתקו קשרים אולי תשאל את אחד החברים הסינים שלך בשבילי
איזה באסה כשהייתי בצבא שירתו איתי מלא סינים מאז השיחרור התנתקו קשרים אולי תשאל את אחד החברים הסינים שלך בשבילי
T ThePiltdownWoman New member 30/4/14 #6 אתר חובה לכל מי שעומד לקעקע על עצמו טקסט בשפה זרה: Bad Hebrew Tattoos אם תקלידי בתיבת החיפוש "I AM FREE", תגיעי לתמונה של בחורה שכתוב לה על הגב "אני חינם".
אתר חובה לכל מי שעומד לקעקע על עצמו טקסט בשפה זרה: Bad Hebrew Tattoos אם תקלידי בתיבת החיפוש "I AM FREE", תגיעי לתמונה של בחורה שכתוב לה על הגב "אני חינם".