סיני ,ושלושת הרכובים!! WOW

planeshifter

New member
סיני ,ושלושת הרכובים!! WOW

ובכן אפשהו נידמה לי בשבוע שעבר קצת יותר, חצינו שלושה איש ואופניהם על ציודם את גבול טאבה (תכירו! נועם תידהר,אבינועם רומנו,אלון ניסנבאום הכותב הודעה זו!!) , וצלחנו איזשהו חלק מסיני. קשה לי לתאר דבר מדהים באמת, הוואדיות האינסופיות , הנוף שמזכיר לי את מידבר מואב!!(המכה\אוואלון\וולהלה של הרוכבים בארהב) הרכסים שעלינו ירדנו ועלינו. מה אגיד על הים שקינחנו ברחצה בו.. מזמן לא ראיתי שקיפות כזו. טמפרטורות נוחות ביחוד בגובה הים (חם כשרחצנו בו) פשוט חייב לחלוק חוויה\תמונות

planeshifter

New member
שלושת הרוכבים בסיני! המשך

ברכס הגבוה שנישפך לדהב (נידמה לי..) the icebreaker and the planeshifter stand silent dead

planeshifter

New member
סיני המשך>>>

icebreaker מקסים ילדה בדואית מקומית חיוך שווה זהב לא?? ישבנו גם לאכול ולנוח טיפה.

סיני מדבר הרים וים (בלי בוץ)

טיול מדהים שתכננתי שנים רבות ורק עכשיו יצא לפועל. חוויה מדהימה! שלט איכזבה את הציפיות הגבוהות. נעים לצפות בתמונות הקיציות בימים אלו של גשם ובוץ.

shaharsolar

New member
נראה חבל על הזמן

אין מילים, ללקק את הגלגלים. הלואי על כל בית ישראל ואימרו אמן.

ido mazor

New member
אפשר לקבל פרטים??

אחלה תמונות! אם אפשר לקבל עוד מידע - איפה טיילתם, כמה ימים/זמן/ק"מ, עצמאי או עם ליווי/תמיכה, בעיות לוגיסטיות או אחרות (לא עשו בעיות בגבול), מפות, אוכל, המלצות והזהרות?? בבקשה....

מספר פרטים ועוד תמונה לפני השינה

את הטיול אני ארגנתי. הדרכתי בסיני מספר שנים (עד האינתיפדה
). שלש שנים כמעט לא הייתי בסיני
, עד שהרגשתי מספיק נוח לפני כמה חודשים לחזור. את הטיול תכננתי מזמן, הוצאנו אותו לפועל בשעה טובה מוצלחת ושמחה לפני שבוע. כמון שאתה רואה היה נפלא!. ככלל המקומיים בין אם מצרים ובין אם בדואים, היו נחמדים מהשוטרים בגבול ועד המוכרים בשוק בדהב. שני בדואים משבט המזינה ליוו אותנו עם ג'יפ טויוטה דאגו לנו ופינקו אותנו באוכל מים והפסקות תה. למרות ההיכרות שלי עם השבילים, הם היו חיוניים להנאה שלנו.אני מאוד אוהב את הבדואים של דרום סיני ומסתדר איתם מצויין, הם אנשים עדינים ונפלאים. רכבנו ארבעה ימים בערך 150ק'מ בסך הכל, הרוב בשטח עם קטעי קישור קצרים על כביש, היו גם מעט סינגלים. בגיליון הבא של "אופניים" תיהיה כתבה על הטיול. (חוצמזה תפתח מסר) לילה טוב וחלומות נעימים על אופניים ומדבר.

עוד תמונה ודי

נו עוד תמונה ודי אני כבר שפוך, יום שלם מול המחשב יותר מעייף אותי משלשה ימי רכיבה. בכל אופן התמונה הבאה תפיל אותך סופית!

aFish

New member
נפלתי....../images/Emo59.gif

לא יודע אם זה מהתמונה או מהכרב שמשכה אותי למטה אחרי שבועים חסרי דיוושים. יוטפויומת החורף הזה....אה כן...וגם העבודה.

eOfer

New member
נעם, הכנסת לנו את כל ה ../images/Emo94.gif

אחלה חוויות מצולמות ! חוזר מהסקי ומתחיל לחסוך

יורם חן

New member
מ ד ל י ק ../images/Emo45.gif

התמונות
. לי זה אוכל את הלב באופן אישי, לאחר שברגע האחרון נאלצתי לסרב להזמנתו של נעם, עקב מקרה גב שהשתלט עלי. השמועה מספרת שבקרוב יוצאים לסיבוב נוסף, מקווה שבפעם הבאה נבחן את הדרופ ההוא מקרוב

למעלה