סיני. סיני...

סיני. סיני...

אז... עלה בדעתנו לנסוע לסיני... (נסיעה משפחתית ! אף אחד פה לא מוזמנת...) אבל.. נחוץ לנו מידע : להכניס אוטו לסיני: עולה? כמה? אפשר/מותר טנדר? הנהג חייבת להיות בעלת הרכב? יש עוד חוקים שצריך לדעת /להתכונן? המלצות מיוחדות לנסיעה עם ילדים?

Gירפה

New member
לא רוצה לקלקל את השמחה אבל...

לפני בערך שבועיים פרסם משרד רה"מ רשימת אתרים בעולם שהוא ממליץ לא לנסוע אליהם - מצרים בכלל וסיני בפרט נכללו בהם. אז בשביל הפולניות: שלא תגידו שלא אמרנו... ולענייננו - סיני עכשיו עמוסה בילדודס ונראה כי לא משנה מה תעשו הם לא ירצו לחזור הביתה... ובנושא הרכב - נראה לי שלמשפחה זה כדאי ואפילו חסכוני להכניס רכב (אבל אני לא יודעת מחירים מעודכנים (כדאי להתקשר למסוף טאבה הם כבר יתנו לך) דרך אגב "אגד" מחלקת כרטיסים חינם לאוטובוס מאילת למסוף (אבל בשביל זה צריך גם לנסוע אתם עד אילת...) תהנו...

יודעת ש...

העונה הזו לפני ספטבר אוקטובר יכולה להיות סיוט בסיני... כן חייב להיות רכב שרשום על שם הנהג... דלק כדאי לקחת איתכן כי עלולות למצוא מיכל מלא בכל דבר אחר רק לא בדלק... ובכלל ניראה לי הולנד עדיף...בתקופה זו של השנה. בילוי נעים..

עינת א

New member
עולה עולה

להכניס אוטו - נדמב לי שיש אגרה נפרדת לאוטו, וגם פרוצדורה: לוחית רישוי שהם נותנים, בדיקה של הציוד המועמס. הכי חשוב- הביטוח הישראלי לא תופס בסיני (כמו גם בכל ח"ול אחר) לכן צריך לעשות ביטוח מיוחד בממסי (אפשר במעבר הגבול- אבל תוודאו שעות עבודה אחרת תצטרכו לחכות להם שם ) זה ביטוח לשנה ועולה כמה מאות שקלים. דרך אגב - אם נעצרים בסונסטה - יענו הילטון טאבה או רפי נלסון זה הרבה פחות מסובך. וגם.. בעל הרכב חייב להיות נוכח בנסיעה.

אבא גאה

New member
ובכלל - מה יש לכן מסיני?

לא חם שם בטירוף?
לי נהיה רע רק מלחשוב על זה
והחום?
זה לו מהווה בעיה?
וגם לא חם מידי שמה?
לי נראה שחם

ציבונה

New member
או סיני סיני

גם אנחנו רצינו אבל הרופא אמר שבמצבי כרגע NO WAY רק אחרי הלידה. אז ככה. אוטו עדיף - בטח עם ילדים. חייב להיות בעל הרכב. לא מכניסים רכבים בלי שבעל הרכב נמצא. אסור 4X4 - לגבי טנדר לא בטוחה. ביטוח לשנה בערך 300 שקל. כל האגרות מסביב עוד איזה 100 - 200 שקל. חשוב לבדוק שאין באוטו נשק או אפילו תרמילים של כדורים וכאלה. בקיצור לנקות את האוטו לפני. בזמנו אסור היה להכניס רכב עם פלפון בדיבורית אבל לדעתי השתנה מאז. ובכלל איזה כיף לכן.

פרח7

New member
אסור גם תרמילים של כדורים?

את מדברת על כדורים של רובה/אקדח? לא היה לי מושג שאת צריכה לנקות את האוטו כדי שלא יהיו לך תרמילי כדורים בתא המיטען. אחלה! עכשיו כשאני אחשוב עליך אני אחשוב על
(בלי השפם כמובן) ובענין סיני, לפני כשש שנים היה אסור להכניס רכב דיזל, לא יודעת איך זה היום.

יש חוברת של "עכבר העיר" על סיני

מסדרת המדריכים שהם מפרסמים על מקומות שונים בעולם. אפשר להשיג אותה סטימצקי וכאלה. וגם את מוזמנת לקבל את החוברת שלנו. יש שם את כל האינפורמציה על אוטו וילדים בסיני. תהנו!

למעלה