סינכרון טראו 180

bari14

New member
סינכרון טראו 180

מכיוון שהלך לי הפאלם זייר ,רכשתי טראו 180 משומש התקנתי עברית פילוק טראו לייט של פנרידר התקנתי מהדיסק המצורף פאלם דסקטופ לא מצליח לסנכרן אולי בגלל שלא הסרתי מהמחשב תוכנות קודמות או שהפוקט מירור צריך גם גירסה שונה תודה מראש לעזרה

yoovee

New member
תגדיר "לא מצליח לסנכרן"...

האם המחשב לא מוצא בכלל את הטראו? (בדוק V ליד ה-USB באייקון של ההוטסינק במחשב למטה ליד השעון). האם ישנה הודעת שגיאה שקשורה לסינכרון? (שתף אותנו...) האם הסנכרון "עובד חלק" אבל המידע הקודם פשוט לא מופיע לך? (בדוק שלא יצרת בטעות שם משתמש נוסף). * אל תסיר כלום לפני שתגבה את ספריית שם המשתמש שלך בהתקנה של הדסקטופ במחשב (ליתר בטחון, אם ברצונך לראות שוב את המידע הישן). הזכרת פוקט מירור - שנים ועידנים שלא התעסקתי עם התוכנה הזו - אם אני זוכר נכון היא שומרת "פתק" באאוטלוק שצריך למחוק (או שזה היה ליצור?) עם שם המשתמש המבוקש לסנכרון, אבל כדאי שתמתין עם זה, שכן ציפור לחשה לי (ציפור? האמת היא שזה היה אריה
) ש-PM של היום זה לא מה שהיה פעם. פשוט תתאר במדויק מה הבעיה שלך, ותגביר את הסיכוי שלך לקבל עזרה ממישהו שמבין בלא שתצטרך לנסות ולהקפיץ (לשווא - חייבים תוכן) את ההודעה

bari14

New member
הסבר

תודה ,לאחר שהיסרתי את הפאלם דסקטופ הקודם והתקנתי מחדש הסנכרון עובד אך לא מעביר מידע בעקבות שם משתמש שונה לא מוצא את pcketmirror folder ואיך מגבים את ספרית שם משתמש ?

למעלה