סינכרון על חוטי

ia6969

New member
סינכרון על חוטי

שלום לכולם יש ברשותי את ה-tx ויש לי מערכת אלחוטי ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן את הפאלם אם המחשב בצורה על חוטית ואיך?

cinargy

New member
אפשרי בהחלט

אני היום בעיקר מסנכרן את ה-TX שלי ברשת האלחוטית. זה מאד נוח וגם מהיר מאד (כמעט אותה מהירות כמו סנכרון דרך כבל). אנסה לפרט את השלבים בצורה פשוטה יחסית: 1. חשוב לאפשר לרכיבים השונים של תוכנת HotSync גישה דרך הפיירוול. 2. חשוב לסנכרן לפחות פעם אחת באופן רגיל עם כבל ה-USB לפני שמנסים אלחוטי (אם כתובת ה-IP של המחשב משתנה אז צריך שוב לסנכרן עם כבל. לכן מומלץ לסדר בראוטר שכתובת המחשב שבו מותקן הפאלם תהיה קבועה בתוך הרשת הביתית) 3. לחץ כפתור עכבר ימני על האייקון בתחתית המסך של תוכנת הסנכרון. וודא שמסומן שם network והפעל את תוכנת ה-setup 4. בלשונית network וודא שמסומן וי על שם הפאלם שאותו אתה רוצה לסנכרן דרך הרשת. 5.התחבר דרך WIFI אל הרשת הביתית/משרד שלך (ללא חיבור VPN ניתן לסנכרן רק דרך רשת מקומית) 6. הפעל על הפאלם את תוכנת הסנכרון hotsync 7. בחר Network. 8. וודא שלמטה בחרת WIFI או בחר לחפש את המחשב ברשת (למשתמשים מתקדמים, ניתן לחלופין גם להקליד ישירות את כתובת ה-IP של המחשב שבו מותקנת תוכנת הפאלם). 9. לחץ על איקון הסנכרון. בהצלחה, קובי

AYELET1

New member
השגה: אני יודעת שכך נכתב במקור,

אבל המקור הוא של פאלם ולא של מיקרוסופט ולכן לדעתי הביטוי השגוי. 700W אטינו סמארטפון במובן "הסמארטםוני" של מיקרוסופט. סמרטפון עפ"י מיקרוסופט, זה מכשיר המריץ WM אבל ללא מסך מגע , וזו מ"ה שונה במקצת מזו של המכשירים עם מסכי המגע. ברשותך אוריד מילה זו מהתרגום באתר. כתוב לי אם ש לך בעיה עם זה.

למעלה