סינכרון עם אאוטלוק

ע ד א ל

New member
סינכרון עם אאוטלוק

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם אאוטלוק 2003 ואני רוצה לסנכרן בינו לבין הפאלם שלי - פאלם M505 הורדתי את התוכנה העדכנית של palmdesktop 0גרסה 4.1.4) כדי שאוכל סנכרן, אבל הוא מסנכרן לי בין שניהם ולא עם האאוטלוק. איך אני גורם לפאלם להסתנכרן עם האאוטלוק? תודה רבה

ami-g

New member
יש צורך באפליקציה צד שלישי

בדר"כ מסופקת עם הסידי של המכשיר. לא כלולה בדסקטופ שמורידים מהאתר של פאלם
בהעדר ה-CD ניתן לרכוש את האפליקציה בנפרד: CHAPURA DATAVIZ ואחרים

urib

New member
אמור להיות לי הדיסק המקורי

אני אבדוק במהלך השבוע צור איתי קשר במסרים

Ariyeh1

New member
עד כמה שזכור לי

בגרסה האחרונה של Palm Desktop הניתנת להורדה מהאתר של Palm קיים גם הקישור ל-Outlook. נסה להתקין מחדש את התוכנה מתוך קובץ ההתקנה שהורדת. שים לב שבמהלך ההתקנה תישאל לאן לסנכן->סמן את האפשרות המציינת את Outlook. לגבי תוכנה צד ג' הטובה ביותר היא PocketMirror של Chapura הגרסה נמצאת בתקליטור ההתקנה המקורי של M505 אינה תומכת בסינכרון עם Outlook 2003 ויהיה עליך לרכוש את גירסה 4.2

גוגו11

New member
אז ככה!

ב PC תכנס להתחל-תוכניות-PalmOne-Pim Conduit- ושם תבחר להיכן אתה רוצה לסנכרן.

ע ד א ל

New member
מצאתי בינתיים את הדיסק

והתקנתי אותו יחד עם גרסה ישנה של ה - palmdesktop ותוכנת הסינכרון, ונראה שזה עובד מצוין לא מצאתי שיש בתוכנת pakmdesktop העדכנית שהורדתי אפשרות לסנכרן עם אאוטלוק

ami-g

New member
אם אני זוכר נכון אז

בהתקנת ה-PD הוא שואל אם אתה רוצה ללמוד על סנכרון עם OUTLOOK. אם תבחר באופציה הנ"ל הוא יתקין את ה-CHAPURA ויסתכרן עם ה-OUTLOOK אך כמו שכבר נאמר כאן זה לא תומך ב-OUTLOOK 2003. אם אתה לא זקוק לגרסת 2003 אחרי ההתקנה אני ממליץ להכנס לאתר של CHAPURA ולהוריד את העדכון האחרות של POCKETMIRROR.

ע ד א ל

New member
משום מה זה עובד בסדר

אבל עדיף, כמובן, לעדכן האם העדכון של התוכנה הוא חינם? האם תוכל לעזור לי עם לינק (כי לא הסתדרתי כל כך עם האתר שלהם9 תודה רבה על העזרה

ami-g

New member
באתר יש רק גרסת עדכון בתשלום

תשלח לי את המייל שלך ואני אשלח לך את העדכון לגרסה 3.171 שזה מה שיש אצלי

למעלה