סינכרון של הווליום...בפרמייר

סינכרון של הווליום...בפרמייר

אני עובדת כרגע בשתי סצנות שונות ורוצה אח"כ לחבר בינהם ע"י COPY- PASTEאבל...ברגע שאני מעתיקה את האודיו למקום אחר- כל המשחקי ווליום של החלשה והגברה זזים ולא נשארים מסונכרנים עם הטרקים הרלוונטים. האם זה אומר שכדאי לי לעבוד מלכתחילה ברצף אחד ולא לבנות על שנים (שזה לא נשמע לי הגיוני)? או שיש דרך להעביר את זה יחד עם הווליום הנכון?

datnyc

New member
ווליום בפריימיר

הדרך היחידה לעשות את זה בפרימייר היא כזו, אחרי שקבעת את כל הנתונים לקטע הסאונד הנבחר (ווליום, אפקטים וכו') את מסמנת אותו IN OUT ואז עושה אקספורט של האודיו בלבד או אם את רוצה אותו יחד עם הוידאו אז של שניהם, (רצוי בAVI אבל אפשר גם QUICKTIME) ואז IMPORT והנה לך הקטע ללא שום שינויים ושיחזורים בהצלחה

העניין הוא כזה

לקחתי שני קטעי אודיו- שירים, לצורך העניין...ועשיתי משחק בינהם של קרוס מוסיקאלי- כלומר- פעם שומעים את זה ופעם את השני (מדובר על אותו שיר בעברית ובאנגלית שאני משלבת יחד) וזה מתאפשר, ככל שידוע לי, רק בעבודה על הטיים ליין כבר...ונשאלת השאלה- איך אני שומרת את זה בהנחה שארצה להזיז את זה אפילו קדימה באותו סיקוונס...

the M

New member
דרך נוחה אחת

היא לעשות EXPORT רק לאודיו ורק בWORK AREA הרלוונטי ואז לייבא את הקובץ החדש לתוך הפרוייקט.

רעיון מעולה!!!

איפה אתה? אני מחפשת אותך כבר 3 ימים!!! ולמה עשיתי אקספורט (להכל- לא רק לאודיו) וכל הסאונד נשמע קקה בלבן??

datnyc

New member
ווליום ועוד אפקטים בבקשה

הדרך לעשות את זה בפרימייר היא כזו, אחרי שקבעת את כל הנתונים לקטע הסאונד הנבחר (ווליום, אפקטים וכו') את מסמנת אותו IN OUT ואז עושה אקספורט של האודיו בלבד או אם את רוצה אותו יחד עם הוידאו אז של שניהם, (רצוי בAVI אבל אפשר גם QUICKTIME) ואז IMPORT והנה לך הקטע ללא שום שינויים ושיחזורים בהצלחה

cRaZyFuNk

New member
Multiple TimeLines

מה הבעיה פשוט תעצבי את הקרוסים שך האודיו על טיימליין נוסף. בהנחה שאת עובדת על פרמייר פרו שתומך ב-Multiple TimeLines ואז את יכולה לגרור טיים ליין לתוך הטיים ליין הראשי של הסרט שלך. ואז כל הטיים ליין של הסאונד (שיכול להיות ערוך בצורה מורכבת מאוד) יראה בצורה מאוד נוחה ופשוטה וכל האפקטים ישמרו וישמרו על פרופורציה נכונה גם כאשר תוזיזי אותו. זה FEATURE שהרבה אנשים משום מה מזניחים אבל הוא מאוד נוח ושימושי. מקווה שהייתי ברור (לפחות ניסיתי)... :)

יש לי פרו

אבל ברגע שאני גוררת ולא משנה לאן ואיך- הוא מתנתק מקו הווליום שבניתי לו, אשר נשאר סטטי במקום הבסיסי שלו. ממש תופעה.

למעלה