סינכרון Agendus עם שני מחשבים שונים

• פותח הנושא boazj
  • פורסם בתאריך

boazj

New member
סינכרון Agendus עם שני מחשבים שונים

הי, אני מסנכרן את ה Tx שלי עם שני מחשבים שונים, אחד בבית ואחד בעבודה. בשניהם מותקן Outlook שמתעדכן מול אותו שרת. כלומר יש אותו מידע על פגישות בשניהם. הבעיה : בסינכרון פעמים רבות משתכפלות לי פגישות. כלומר אותה פגישה מופיעה פעמיים ושלוש. לזכות ה HotSynch נאמק, שהיא מעלה הודעת הזהרה, אבל מה הבעיה להפריד בין שינווים לארועים ישנים ולא להוסיף אותה פגישה פעמיים. האם יש פיתרון לבעיה ? תודה ! בעז

boazj

New member
כבר עבר מספיק זמן ../images/Emo7.gif

יש לזה פתרנות / מעקפים ? תודה מראש.

Fahrenheit

New member
צריך מידע נוסף

באיזו תוכנה אתה משתמש בכל אחד מהמחשבים כדי להעביר את המידע מpalm desktop לoutlook? איחוד של שני מסדי נתונים שונים הוא בעייתי, אני מציע להתחיל לחשוב על סנכרון של מחשב אחד בלבד מרחוק. (מודם\אינטרנט)

boazj

New member
תודה על העזרה

משתמש רק בסינכרון של outlook. לא משתמש ב desktop. סינכרון דרך USB. בתכלס מדובר באותו בסיס נתונים כי זה אותו outlook databse בשני המחשבים. ואני לא מבין למה אי אפשר ללכת לפי תאריך יצירת השדה ולראות אם קרה שינוי או לחילופין לראות שמדובר בני ארועים זהים ולא לבצע כפילות. בנוסף משוכפלות רק חלק קטן מהפגישות. אני עדיין לא עליתי על מה מאפין אותם. אולי דברים שהשתנו מהסינכרון האחרון ?

Fahrenheit

New member
המממ...אתה צריך לעשות בדיקה

אם הסנכרון בכל מחשב בין hotsyncM לoutlook הינו חלק, ורק אחרי המיזוג של שני מסדי הנתונים של outlook נוצרים כפלים, אז סביר להניח שהבעיה היא בהגדרות של כל עותק outlook והשרת שמאחד אותם, אני מציע לך לחטט שם קצת ולראות אם יש שם אופציה למחיקת פריטים זהים. אם אתה כבר רואה על כל מחשב כפלים כבר מיד אחרי הסנכרון ולפני שהתעדכן מהשרת, אז הבעיה היא בoutlook conduit של hotsyncM וצריך לבדוק שם. יש גם תוכנה בשם un-dupe שאמורה להסיר כפלים אבל אני לא בטוח עד כמה היא תעזור לך. תבדוק: http://www.stevenscreek.com/palm/undupe.html

למעלה