סינכרון calendar

קובביס

New member
סינכרון calendar

אז, קיבלתי והתקנתי את הסוללה ב TT3 ושמח שאתם משתתפים בשמחתי....אבל ההתקנה מחדש ע"י BackupMan לא היתה מושלמת, הבעיה נוצרה ולא איפשרה את עידכון ה calendar הפאלם אצלי כן מעודכן אבל קיימת איזו בעייה שמפריעה לעידכון. מחקתי ב PC את הנתונים של הלקוח (אני) ועדכנתי מחדש...אבל הבעייה נותרה, ה- calendar "מסרב" להתעדכן. כרגע, העברתי את ה calendar ל do Nothing מקווה שיש רעיון שיעזור תודה מראש קובי

Ariyeh1

New member
סנכרן שוב

את Calendar ובדוק שהתאריך במכשיר הוא של היום

קובביס

New member
בעייה "עמוקה" יותר

תודה בכל מקרה... הבעייה היא בפאלם, יש ללוח השנה איזו טעות שמונעת סינכרון. ניסיתי לסנכרן לדסקטופ, לאאוטלוק ולוח השנה לא מצליח להסתנכרן...ז"א הסינכרון ולוח השנה - לא מצליח להסתנכרן. באאוטלוק, הסימון "מוכר" אך המלצות באתר ה"פוקטמירור" לא פותרות את הבעייה בעיית הסינכרון היא בין הפאלם לפי סי ובכל דרך סינכרון, ז"א בעייה בפאלם קובי

yoovee

New member
נסה להריץ את dbScan על המכשיר, מאתר

PimlicoSoftware.com (חונמה של DateBk...) זו בערך המקבילה למכשיר של האופציה לתיקון רשומות תקולות בדסקטופ (שלפי התיאור שלך לא מצליח להסתנכרן וע"כ לא רלוונטי).

קובביס

New member
לא עוזר

הסנכרון הכל מקרה, מתבצע מלבד ה CALENDAR שאינו מסתנכרן. כנראה שהקובץ בפאלם פגום, הוא מתפקד וטוב כתמיד - רק שאינו מסתנכרן. שיניתי את הכל, הכל על ה PC עבר מחיקה והתקנה מחדש. אני מנסה למצוא קובץ שיודע לתקן את הבעייה בפאלם. במקרה הפחות טוב, אמחק את היומן מהפאלם ואצטרך להתחיל אתו מחדש. עדיין מקווה וממתין לישועה...

קובביס

New member
dbscan

הורדתי שוב וניסיתי הופיעה הודעה fatal alert dataMgr.c,Line:7399 DmWrite:DmWriteCheck failed יציאה רק בריסט. ב LOG Error: 0x8000ffff Adaptor failed to convert from device. <0x8000ffff> Error: 0x8000dfff An error occurred while converting a Handheld record. Outlook Calendar XT - Recovery Sync New Base Folder New User synchronization failed Conduit 'Outlook Calendar XT' Error: Unknown error. (65535) ראיתי את ההדרכה לתיקון הבעייה עם הודעה דומה...וזה לא עזר. גם בסינכרון לדסקטופ , יש את העזרה לתקלה שמופיעה ו...שוב, לא עזר למקרה שלי בפאלם היומן נראה ופועל בסדר, הבעייה היא בסינכרון בלבד. אני מגבה ב BACKUPMAN, כך שאני לא לחוץ ומנסה לפתור את הבעייה מבלי למחוק ולבנות את היומן מחדש.

קובביס

New member
ת ו ד ה - זה עובד

קובץ dscan 1.9c אכן גילה ותיקן = היומן מסתנכרן תודה רבה

למעלה