סינס- שער הנגב

גסטרו

New member
סינס- שער הנגב

במקום בו שכנה קדקס נפתחה סינס , השף מתגורר בכפר עזה , עבד בעבר בגוצ'ה והתפריט די דומה . לאחרונה עברה המסעדה שיפוץ, בר ארוך שתפס חצי חלל הוצא החוצה וכך יש יותר מקום והתחושה פחות דחוסה

נפגשנו שם עם חברים תושבי האזור והבת שלהם , זו מסעדת הבית שלהם . ומה אכלנו ?

חלקנו מנות ראשונות- חציל על האש עם פרורי רוקפור (29) טעים מאד, קרפצ'ו בקר עם שמן זית ובלסמי - טוב (38) סקאלופ צרוב (39) - הוגשו בצלוחיות דמויות קונכיה ברוטב שמנת מתובל- היו 2 קוקיות בכל צלוחית -עשויות בדיוק עם רוטב שדרש ניוגב של לחם הבית הטרי. הלחם - 19 שח- קצת יקר ללחמניה גדולה . קבלנו OTHצלחת של טבעות קלמרי מטוגנות ועליהן 3 שרימפסים צלויים ורוטב טרטר בצד- הרוטב נהדר וגם כרובית אפויה שנראתה חיוורת ולא טעמתי (33)

עיקריות- שרימפס קטלוני (59) המנה שלי - השרצים היו עשויים במדויק והיו פיצוי על אלו שהוגשו לי בקלואליס וברוקח 73 , ברוטב פיקנטי ש"סחב" לחם
שרימפס הוואי -רוטב על בסיס תפוזים ותימין-זו המנה שאקח בפעם הבאה, טעמתי מהרוטב- מצוין
המבורגר קלסי (41) הוגש עם קוביות תפוחי אדמה אפויים, פרוסות עגבניה טריה , מלפפון - הסועד שאינו אוכל פירות ים סכם אותו כטוב מאד
המבורגר סינס (61) המבורגר עליו שרימפס עליהם ביצת עין - להפתעתי היא הצליחה לנגוס בכל הערימה בבת אחת ...
פרגית שרימפס (88) סטיק פרגית ובצד שרימפס -לא התעמקתי במנה אבל הסועד נראה מרוצה

הקינוחים, אותם חלקנו, קנויים והפתיעו אותי לטובה- 29 שח האחד- שויצריה הקטנה- מרנג ושוקולד וקינדר . מתיקות מאוזנת , מיוחדים מאד. שאפו ושאפו על המחיר במרכז מחירם היה 45 ללא הנד עפעף

מים קבלנו בקנקן עם קוביות קרח . עם שני אספרסו (טוב מאד פסק המומחה) החשבון 560 שח לא כולל שרות

לסכום- ארוחה טובה במחיר שפוי. לא הייתי נוסעת במיוחד אבל למטיילי האזור מומלץ בחום .

אנרג'ייזר...אמרנו?

חבל שלא פתחו ברמת השרון. נשמע טוב מקום כזה ליד הבית. אגב, יש לך מושג אם נפתח משהו בטרומפלדור 10?

גסטרו

New member
בדיוק כך נראה ! כנראה שנקנה שם הוגש עם רוטב פירות יער. טעיםם

oreldi

New member
המחירים נראים הוגנים מאוד

נמוכים יותר מהמסעדות במרכז.
תודה על דיווח מענין

קליספרה

New member
איך באה לי באיחור שבוע

הינו שם שבוע שעבר ולא היה לנו רעיון אפילו לאן ללכת
נשמע טוב, זה בשדרות? טני זוכרת נכון?

גסטרו

New member
זה בירכתי תחת דלק שער הנגב- צריך להכנס

לתחנה והמסעדה בחלקה האחורי . באנו מכוון ברור חיל , עברנו כניסה לשדרות ומיד אחכ תחנת הדלק- מימין

horseradish

New member
מפתה מאוד

אולי אפילו שווה לתכנן טיול בדרום סביב זה...
המסעדה נשמעת לא שגרתית ותמורת סכומי הכסף האלו משתלמת מאוד.
תודה על הדיווח!

החתולית

New member
אני שמחה מאד על הדיווח הזה

משום שאני אוהבת לפרגן למקומות טובים שנפתחים בפריפריה, ומוכיחים שאפשר.
&nbsp
חשבנו לנסוע במיוחד כמה פעמים, אבל לא כל כך יצא. עכשיו אנחנו מקפידים על הדיאטה עד כדי כך שאנחנו כמעט ולא יוצאים מהבית

למעלה