סינתיה

סינתיה====*=*=*=../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

דר. סינתיה =========לפי דעתי היא בחורה חכמה מלומדת אבל מתוסבכת ריגשית. אם עד היום היא לא יודעת מה היא רוצה מכל מבחר הגברים שמסתובבים סביבה יש לה בעיה עם קשר קבוע........ היום היא אמרה לפדרו שמגיע לה יותר... טוב אז מה היא רוצה מה? ארוחה ברחוב ירמיהו? נסיעה בקרון מחלקה ראשונה לחיפה.? שיכין לה אבטיח עם בולגרית? שייקח אותה לסרט ב-בבלי? העניין הוא שיש לה כימיה פיזית איתו וזה מפחיד אותה.... לפי דעתי בסוף הסידרה נידע ואולי גם היא תידע מה נסגר איתה. ביי

אז מה שאני אומרת זה ש..

למרות שהיא כאילו דמות "מתוסבכת" ורוכבת על סוסים ונוסעת על אופפנוע ים ועושה ספורט וקרועה בין שני גברים...היא עדיין משעממת.. נכון מצחיק שפעם היא אמרה לאיריס שהיא "אישה בוגרת וחופשיה..אישה לעצמה.." למה היא עדיין גרה עם אמא שלה?!

ElinorL

New member
אמממ...

בוגרת וחופשיה מבחינה שהיא יכולה לעשות מה שבא לה, זה לא אומר שהיא חייבת לעבור וחוץ מזה שהמצב שם קשה ואם היא לא יכולה להסתדר עם דירה לבד לא אומר שהיא לא אישה עצמאית שיכולה להחליט לבד... אולי אמא שלה צריכה עזרה או שזה נוח לה כי זה ליד החנות שיש להם או משהו...

אז מה שאני אומרת זה ש..

למרות שהיא כאילו דמות "מתוסבכת" ורוכבת על סוסים ונוסעת על אופפנוע ים ועושה ספורט וקרועה בין שני גברים...היא עדיין משעממת.. נכון מצחיק שפעם היא אמרה לאיריס שהיא "אישה בוגרת וחופשיה..אישה לעצמה.." למה היא עדיין גרה עם אמא שלה?!

ElinorL

New member
אני לא אוהבת את הקטע הזה שלהם

כי עם כל הכבוד למשיכה הפיזית אם הוא היה נוגע בי שהייתי אומרת לו הייתי הולכת למשטרה ישר!

למעלה