סיסטי שלום...

סיסטי שלום...

כמה פעמים אומר לך שאני לא העתקתי מהפורום שלכם? תביני שתפוז הוא אתר פתוח שניתן להעתיק ממנו כל דבר אפשרי! חוץ מזה, אני ממש לא "העתקתי ממכם "כל דבר" יותר מ 80 אחוזים מאתרי בנוי מחומר מקורי בלבד! התמונות שאתם לקחתם הם תמונות שלקוחות מאתרים אחרים בשפה האנגלית! עובדה שעל חלק מהתמונות שלכם יש כתובת של אתרים אחרים... אז על תנסי להכחיש שרק אני "מעתיקה" ואין לי בעיה שתבנו אתר... הבעיה היא התחרות, אם אתם רוצים אני אשמח לשים את הכתובת של הפורום שלכם באתרים בעמוד המומלצים, כי אני חייבת לכם הרבה...! למה לכם ולי להתחרות אחד בשני? זה סתם יוצר יחסיי אויינות וזה דבר שאני ממש לא רוצה להגיע אליו, ואני בטוחה שגם אתם לא כבר אמרתי את זה... עכשיו אתם מבינים על מה אני מדברת? אוהבת: שני נ.ב: אותה הודעה שכתבתי פעמיים הייתה בגלל נפילתו של המחשב שלי...

sisty

New member
שני...

קודם כל, מתי אמרתי לך שהעתקת? שנית כל, תפוז אתר פתוח לכל - זה נכון, אבל יש גם דברים עם זכויות יוצרים. ואם לקחת תמונות ממנו שאפילו שהם מהאתרים אחרים, את עדיין - לקחת ממנו. אבל זה לא עצם העניין. -אני לא מכחישה כלום. כאות הידע והחומר שיש לנו וגם במטרה לגבש את הפורום, החלטתי שיהיה הכי טוב לבנות אתר. את לא יכולה לבוא אלינו בטענות. למעשה, את יכולה, אך זה לא יעזור לך כלל וכלל. ובקשר לתחרות - כל תפוז נמצא בתחרות בין אתרים אחרים, למשל לנענע, לוואלה ובנתיים הוא הכי מצליח. אני מקווה שתקחי את זה טוב, אבל ... יהיה מה שיהיה.
, אביטל. ונחמקה ההודעה השנייה שלך.

למעלה