סיסטם אוף א דאון מבצעים פינק פלויד!

Mr Jack

New member
סיסטם אוף א דאון מבצעים פינק פלויד!

הורדתי הופעה חיה של System Of A Down - Toxicity ובסוף השיר סיסטם עושים מעין ביצוע לשיר Goodbye Blue Sky, זה מצחיק

meandmeandme

New member
ואי?!

איזה מגניב! איכפת לך לשים קישור\להגיד את השם של הקובץ?

Mr Jack

New member
הורדתי את זה מהקאזה ../images/Emo4.gif

System_of_a_Down_-_Toxicity_(BDO_Gold_Coast,_AUS_20-1-02)-cuzzzin-APV הקובץ נקרא כך..

meandmeandme

New member
פשש

לא רע... רק חבל שהם בכלל לא הבינו את הרעיון מאחורי השיר...

Mr Jack

New member
ת´אמת, אני גם לא ממש הבנתי את הרעיו

של החומה בכלל
וגם לא הכי אהבתי את הדיסק הזה, למרות שיש שם כמה יציאות מעולות כמו נאמב והיי יו...

electricGirl

New member
קודם כל אולי אחרי שתראה תסרט תבין

יותר טוב בכלליות הרעיון הוא אוטוביוגרפיה חלקית של רוג´ר, בו הוא מספר על ילד ושמו פינק( הוא מבסס דברים רבים שעובר פינק בהתבסס על ילדותו שלו) אשר גודל בלי אבא, כי הוא נהרג במלחמה, ועם אמא מגוננת מדי,על רקע המשטר הקפדני באנגליה. לכל אורך הדיסק מסופר על געגועיו לאביו, המורים בביתהספר שנהגו להתעלל בתלמידים, וכל זאת בצל המלחמה שרודפת אותו בה נהרג אביו. כשפינק גודל הוא הופך לכוכב רוק מדוכא, משתמש בסמים(כאן רוג´ר מבסס בקטעים מסויימים את התנהגות פינק על פי סיד בארט בתקופה שהוא השתגע). הוא לא מצליח לתקשר עם אשתו ולבסוף היא בוגדת בו ועוזבת אותו. לאחר מכן פינק "נולד מחדש" לאחר איבוד שליטה והופך למנהיג מפלגה פשיסטית או משהו כזה. כל הזמן הזה פינק בונה מסביבו חומה אשר מפרידה אותו מן העולם החיצוני. לבסוף הוא קולט שהחומה גדלה כלכך שהוא לא מצליח לראות כלום מעבר לה. ואז מגיע המשפט(THE TRIAL) בו השופט מחליט להוריד את החומה(TAKE DOWN THE WALL!!) ובזה מסתיים הסרט/אלבום. מקווה שהסברתי נכון.

THE TRIAL

לדעתי זה השיר הכי חזק באלבום הזה.. הבאת אותה בהסבר טוב למדי אבל אני עדיין חושבת שמן הראוי שאם הוא רוצה לבין באמת אז הוא צריך לשבת ולקרוא את הטקסטים ולראות מחדש את הסרט..

Mr Jack

New member
פשש...תודה לך ! עזרת לי מאוד...

ואני התכוונתי שלא ממש התלהבתי מבחינה מוזיקלית...(חוץ מכמה יציאות מצוייניות כמו שאמרתי) אבל לפי המלצותיכם, אני אשב יום אחד ואקרא את הטקסטים..ואראה את הסזרט אם יזדמן... תודה !

the dark ooze

New member
אכן חלקית.. הסבר חביב, אמנם

זה סרט שבחלקו סוריאליסטי. גם אם זוהי העלילה בפשטנות.. יש לה הרבה סמלים ושיט.

לא נראה לי../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

אתה בטוח שזה נכון כי לא נראה לי שהם היו מסוגלים לעשות ביצוע כמו PINK FLOYD

למעלה