סיסיקו חולה בויטיליגו?!

sherly

New member
סיסיקו חולה בויטיליגו?!

למי ששאל (ולכל המעוניינים) האם סיסקו חולה בויטיליגו? (ויטיליגו היא מחלה עורית,בה אובד פיגמנט מאזורי עור וגורם לכתמים לבנים בעור, עדיין לא קיימת שיטה למניעת המחלה)

sherly

New member
התשובה היא....

האם סיסקו סובל מאותה מחלת העור של מייקל ג´קסון? המתח משפיע לרעה על סיסקו, כך מדווח אתר האינטרנט הקנדי Jam! בסוף השבוע. נראה שסיסקו שהגיע לראיונות יחצ"ניים כשהוא לובש כפפות לבנות ובגדים שכיסו את כל גופו עורר את חשדם של העיתונאים, שטענו כי הכוכב סובל ממחלת העור ממנה סובל גם מייקל ג´קסון. בראיון שנתן לקראת צאת הקומדיה "Snow Dogs" של דיסני בבימויו של בריאן לבנט ובהשתתפותם של שחקנים כמו קובה גודינג ג´וניור וגראהם גרין, אמר סיסקו: "זה עניין של פיגמנטים. היתה לי פריחה שלא נעלמה ואובחנה בטעות כאקזמה, אבל עכשיו הרופאים חושבים שזה יכול להיות המחלה שממנה סובל מייקל ג´קסון". המחלה ממנה סובל ג´קסון ידועה בשפה הרפואית כויטיליגו, אך כאמור עדיין לא ברור אם זוהי אכן המחלה ממנה סובל סיסקו. "הרופאים עדיין לא בטוחים, אני מטופל תרופתית ועושה עוד בדיקות. הפריחה נמצאת על הקרקפת שלי וזו הסיבה שאני לא יכול לעשות צמות בראש", אמר סיסקו שלדבריו הרופאים משוכנעים כי המחלה קשורה ללחץ נפשי.

HeartBreaker

New member
מרגיז...

אתם יודעים מה מרגיז?? שכשהעור של מייקל התחיל להתבהר כולם ישר צעקו שהוא גזען שמשנה את עורו ועכשיו יש את זה לסיסקו אז פתאום כולם מבינים שיש לו מחלה נדירה בשפ ויטיליגו??שילכו לעזעזל

gabi16

New member
תראו מה זה גורל!

סיסקו אמר במלא ראיונות שהוא מעריץ את מייקל גקסון, שהוא השפיע על המוזיקה שלו ושהוא בהחלט היה רוצה להיות כמו מייקל גקסון....אני מאמין שהוא לא התכוון במובן הזה.......

למעלה