סיעור מוחות....רעיונות....

דניאלוג

New member
סיעור מוחות....רעיונות....

היי שוב הגיעו אליי מתאמנים בתחום הקרירה ובפגישות הראשונות קיבל תפנית לכיוון הזוגיות..יש לי הרבה ניסיון בצמתים בתחומי קריירה ופחות בזוגיות יש לי כרגע מתאמנת שנמצאת בזוגיות נשואה עם 2 ילדים קטנים,יודעת איך רוצה לראות את הזוגיות שלה אך כרגע מרגישה שהזמן המשותף הולך לכיוון המשפחתי ופחות לזוגי וזה מפריע לה.....אנחנו במפגש 4 במפגש השלישי דיברה פעם ראשונה על תחום הזוגיותהאם יש לכם רעינות?עצות?כלים?שאלות שיכולות לסיע באימון בתחום זה? ושאלה נוספת לאימון נוסף בתחום הזוגיות למישהי רווקה שמאוד רוצה קשר..שם העבודה איתה אחרת ,היא פונה להרבה אפיקי הכרויות וכלום לא קורה...בתחום הביינג עשתה צעדים ודרך יפה אך בעשיה..קצת תקועה....רעיונות?

בקשר לזוגיות

הי דניאלוג, לגבי הבחורה הנשואה: לא ממש ברור לי מה בחורה ביקשה? האם היא רוצה להתאמן על יצירת איזון בין חיי הזוגיות שלה לחיי המשפחה או שהדברים נאמרו כבדרך אגב..? חשוב כמו בכל אימון אחר למקד מה היא רוצה ליצור בחייה שלא קיים היום. לעניות דעתי, אין הבדל בין אימון כזה לאימון בנושא קריירה. המהות והדרך זהים: למקד מה חשוב, מה העתיד הרצוי, לבחון מה נדרש כדי לצמצם את הפער ולהתחיל לעשות. לגבי הבחורה השניה: לפי מה שאתה מתאר היא עושה כל מה שנדרש כדי ליצור זוגיות. שם, אין לך הרבה מה להוסיף. אתה אומר שכלום לא קורה. האם זה אומר שהיא יוצאת לדייטים? האם מדובר רק בפגישה אחת ואחריה אין המשך? הייתי נכנסת איתה לחקירה של מה קורה שלא קורה: נכנסת לסיפור שלה, למה שקורה בזמן הדייטים, אחרי הדייטים, מה מפעיל אותה, מה מכשיל אותה? מה אם הייתה עושה אחרת היה מאפשר לדברים אחרים לקרות? איזה תוצאה היתה ;"מסמנת" לה שהיא בדרך הנכונה? וכו'.. ובלי קשר- כמו בכל דבר בחיים כדי למצוא בן זוג צריך גם מזל. יכול להיות שהכל בסדר ופשוט הדברים לוקחים זמן. זו גם נקודה לבדוק אותה איתה. המון בהצלחה! אילת

למעלה