סיעור מוחות

moi24

New member
סיעור מוחות ../images/Emo62.gif

אוקיי סו, הכל התחיל לפני 8 שנים בערך, כשהוא היה בקשר לא ממומש עם חברה שלי (שום דבר פיזי, ידידות עם מתח רומנטי). אחרי כמה שנים, אני והוא התחלנו לעבוד ביחד במשך 3 שנים, לא קרה בינינו כלום, למרות שתמיד הערצתי אותו קצת מרחוק... אחר כך נפרדו דרכנו, הוא טס לחו"ל עם חברה, חזר בלי חברה, נפגשנו כידידים פעמים בודדות, עד שלפני כמה חודשים הוא החליט פתאום שהוא רוצה ממני משהו (עד היום לא ברור), וזה הצית אצלי כמובן את מה שהיה מזמן. לפני כמה זמן היינו בקשר די אינטנסיבי, יצאנו כמה שבועות, עד שזה דעך משום מה, ולא היה משהו רציני. עכשיו, ברוח ה"חרמנות-לייט" שעוברת/עברה/תעבור על הפורום המנומנם הזה, החלטתי שאני רוצה לבדוק מה יכול לקרות בינינו, אם אני אחליט ליזום משהו... אבל מה? לפני שאתם זורקים רעיונות, תחשבו שאתם בחורה המכילה 99% ביישנות וכל השאר תעוזה. אה כן, ולא-יוזמת בעליל. אז בעצם אני צריכה לגרום לו לחשוב שזה בא ממנו...

לדעתי את בוחרת בדרך הקשה...

אם אתם כבר מכירים מספיק טוב דווקא הייתי ממליץ על גישה ישירה יותר... למה לא בעצם?

Old Girl

New member
או זה או

אם היא ממש מתביישת - להמשיך להציע לו להיפגש בלי הגדרת מטרה, ולהוביל את המפגש לכיוונים יותר רומנטיים, כמו למשל לצאת לסרט בלילה, לשתות יין ביחד, דברים כאלה. אני חושבת שאם שני הצדדים מעוניינים - לא משנה כמה הם ביישנים, הם יתקרבו בצדדים איטיים בסופו של דבר.

קראתי...

זה פשוט שהגישה האישית שלי אומרת שעל ביישנות חייבים לנסות להתגבר(במיוחד אם אתם כבר מכירים), כי אחרת זה פשוט נהייה קשה, מפותל ומעייף...

moi24

New member
רק לא-ביישנים

מסוגלים לומר את זה. תאמין לי שאני מתה לעקור את הענן הזה שממלא לי את החיים מאז שאני זוכרת את עצמי, אבל יש דברים שאי אפשר, ונורא קשה לשנות, גם אם מאוד רוצים. אז סבבה, אני יכולה לעשות בתיאוריה הרבה דברים, אבל זה פשוט לא אני...

למרות שכבר היה ביניכם משהו?

בכל מקרה, אם ככה אז לדעתי ההצעה של אולדי נראית הכי טובה בנתיים...

במה הוא טוב?

אם למשל הוא יודע (או טוען שהוא יודע) להתעסק עם מכוניות\מחשבים\עציצים את יכולה להתקשר ולספר לו שהתקלקל לך ואת לא יודעת מה לעשות ולראות אם הוא מציע לבוא ולעזור... את יכולה להזמין אותו למסיבה של חבר'ה ולבקש ממנו להישאר לעזור קצת אחרי. את יכולה להגיד לו שבא לך לנסות להיות ספרית ואם אפשר להתאמן עליו סתם לבקש שיבוא איתך למוסך כי הם מרמים כשהם רואים בחורות לבד. או אם את רוצה להיות באמת באמת סטיראוטיפית לבקש שיבוא להרוג לך עכביש. מהרגע שהוא בדירה שלך (מראש, או לקפה של תודה אחרי) נגיעות קטנות ומחשופים גדולים, והשאר יבוא ממנו. בנאלי אך אפקטיבי.

moi24

New member
נשמע טוב

סבבה. עכשיו אני רק צריכה להשיג רכב מתוסבך, לתפוס עכביש, ולהשיג דירה. אחלה רעיונות

אז מה שאת אומרת

זה שאין לך דירה, אוטו, מחשב, מכשירי חשמל כלשהם, או את היכולת לדמיין עכביש כשהוא לא באמת נמצא? אם את גרה עם ההורים\שותפים אני בטוחה שהם יוצאים מהבית לפעמים. אם את גרה בקופסת קרטון, את תמיד יכולה להגיד לו שהיא נקרעה לך, ולבקש שילווה לך קצת דבק. את יכולה גם לבקש שיעזור לך להרים משהו כבד למדף גבוה. אבל אני מניחה שאין לך מדפים או, מן הסתם דברים כבדים... מה שמקשה כמובן שוב על העניין. ואם הוא חובב בירה את פשוט יכולה להגיד שהיו לך אורחים והשאירו שישיה ובגלל שאת לא ממש שותה הוא מוזמן.

moi24

New member
כשאמרתי אחלה רעיונות

התכוונתי ברצינות
נראה לי שאנסה את הבירה. מינוס המשפט "בגלל שאני לא ממש שותה". בטח.

magenta73

New member
דעך על שום מה ולמה?

כי זה די חשוב נראה לי, הפרט הזה. בכל מקרה, אולי יש לו איזה תחביב שאת מכירה, חפשי איזה משהו שמתאים לו - כמו הופעה ללהקה שהוא אוהב וכו', ובמקרה הכינות מראש זוג כרטיסים, ובמיקרה חברה דפקה לך ברז ובמקרה את יודעת שהוא מאוד אוהב X ולכן, רק טבעי הדבר שבמקרה תרימי טלפון, תספרי על ההופעה, הכרטיסים והברז...

moi24

New member
דעך

בגלל שפיקששתי קצת, ואני מעדיפה לא להרחיב. להגנתי אומר שהיה יותר מדי אלכוהול בסביבה ולא הייתי במיטבי.. לא הייתי מעלה על דעתי לנסות שוב, פשוט הוא ניסה ליזום משהו לפני כמה זמן ומאז הוא קצת נתקע לי בראש. תחביב... בירה זה נחשב תחביב?

כמה קל לשוות לעצמך מראה אחר ברשת..

דווקא החזקתי ממך טיפוס קליל וזורם. בכל מקרה, זה לא חשוב להראות שזה בא ממנו, כמו שאמרו למעלה, תקבעי פעילות ידידותית כמו סרט ועוד אחת, ומשם בטוח תזרמו, (או שלא, אבל לפחות תדעי שעשית את המקסימום במגבלות הביישנות)

למעלה