סיעור מוחין

סיעור מוחין ../images/Emo13.gif

שלום לכל חברי הפורום... יש לי בקשה... אני עושה בבית ספר עבודה באנגלית ונתנו לנו לבחור את הנושא... וכמובן שבחרתי סוסים יש לי כבר מספק רעיונות אבל זה לא מספיק כי זו עבודת חקר גדולה... אז אני אשמח אם תעלו כל מיני נושאים ואתרים מעניינים הקשורים בסוסים ורכיבה עליהם
תודה מראש... אורי נ.ב. זה יכול להיות אתרים באנגלית או בעברית

SoosKatan

New member
באיזה נושא?

ז"א על מה בדיוק? סוסים זה נושא גדול מאוד D: הרכיבה? הטיפול? ההסטוריה? הגזעים? מה? P:

segev 007

New member
אורי......./images/Emo8.gif

אתה יכול לעשות על סוסים כאילו לעשות על החייה עצמה לכיתוב עליה סיכום ולספר עליה או שאתה פשוט יכול ליכתוב על סיגנון הרכיבה שלך ולפרט עליו!!!

לא הבנתם..חח

בכוונה בחרתי נושא מאוד גדול כי יש לנו לעשות עבודה מאוד גדולה... שתימשך עד שנה הבאה... ממש עבודת חקר כך שכל נושא וכל כיוון יתקבל בברכה ושוב תודה לעונים נ.ב. אני בת...חח

ווינגז

New member
אז, כמובן שכדאי לך לחפש בגוגל

ואפשר גם בקישורי הפורום, יש שם כמה אתרים שמדברים על גנטיקה, מבנה, מקצועות הרכיבה וכל זה...
באופן כללי, הקישורים ששם מאוד מפורטים, ברובם, ויש הרבה מהם.

כדאי לי

לסמוך על האינטרנט... אני לא יודעת מה נכון ומה לא וכבר נתקלתי בכמה שטויות ולכן פניתי לכאן ולא מתוך עצלנות..חח אני רוכבת רק רכיבה מערבית לכן אני לא יודעת נגיד מה נכון לקפיצות וכד'

ווינגז

New member
באתרים רציניים, לא כתובות שטויות

בכל אופן, אם את מוצאת משהו שלא נראה לך הגיוני, את מוזמנת לשאול ספציפית פה בפורום; אני פשוט חושבת ש"סוסים" זה נושא קצת יותר מידי רחב כדי שיתחילו להביא לך קישורים. יש גם לא מעט ספרים טובים על הנושא, אפשר לחפש באינציקלופדיות או לקחת מחברים ספרים על סוסים.
את מוזמנת גם להסתכל בטאגליינס של הפורום, יש שם כמה הודעות מאוד טובות - ביות הסוס, הסבר על קפיצות ראווה, תועלת הלונג'...

shirli0811

New member
יש מלא נושאים שאת יכולה לעשות עליהם

ממממ, אני אתן לך כמה רעיונות, ויותר מאוחר אני אחפש לך אתרים וכו' שאולי יעזרו לך.. - טיפול בסיסי בסוסים - מחלות נפוצות של סוסים - ענפי הרכיבה (מערבית, דראסז' וקפיצות) - רכיבה טיפולית - סוסים ואנשים, פגיעה בסוסים, התעללות, וטיפול מסור ואוהב - ההתאחדות-התחרויות - הרבעות וכו'.... ממ יש מלא דברים שאפשר לדבר עליהם.. סוסים זה נושא מממש כלי וענק, כשתדעי גם עוד קצת מיקוד על מה שאת מתכוונת לעשות תגידי לי אני אחפש לך עוד חומר ;]]]]]

segev 007

New member
כנסי לאתר של האיתחדות!!!

את פשוט יכולה ליכנס לאתר של האיתחדות שם יש לך מלא אינפרומציה על סוסים ועל רכיבה

למעלה