סיעור מוחין

Y A R A

New member
סיעור מוחין ../images/Emo132.gif

שלום לכם אני בעיצומה של בניית סדנה לזוגות בהריונם הראשן שלא נחשפו לאימון. אני מחפשת תרגיל אימון פותח שמשלב פעילות בין בני הזוג ועם שאר הזוגות בקבוצה. היות שכבר כתבתי שתי סדנאות שבוע שעבר הראש פשוט מיובש. יש דד-ליין ולכן אני זקוקה למיטב מוחותיכם.
תודה מראש לכל המגיבים היצירתיים

Y A R A

New member
כל הדרך לארה"ב...?../images/Emo150.gif

אם את מעוניינת אני מאמנת באופן אישי באמצעות הטלפון. נ.ב- מה משמעות הניק שלך? מאד משעשע...

עפרה ד

New member
אני מאוד אוהבת את העבודה עם קלפי

תמונות. אפשר לעשות איתם יופי של דברים. כתרגיל פתיחה אפשר שכל זוג, יחד בוחר קלף, הזוג הראשון מתחיל סיפור במשפט המתחבר לקלף, וכל זוג בהמשך מוסיף משפט עפ"י הקלף שבידו. את כמנחה, שואלת, מה במשפט שהוסיפו מלמד עליהם, במה המשפט קשור למה שקורה להם בחיים? וכתרגיל סיום - אחרי שיש כבר הכרות בין המשתתפים, כל זוג בוחר קלף שמהווה מתנה לעצמו, וקלף נוסף, שהוא נותן כמתנה לאחד מהזוגות האחרים. שיהיה בהצלחה!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מי ייצא לנו

רעיון: בקשי מכל זוג לבחור את דמות המופת שהיו רוצים שתוולד להם (למשל איינטיין, מדונה, וכו'). כל אחד יכול לספר למה הוא מתחבר בדמות שלו, ולמה בדמויות של אחרים. אפשר למשוך את זה לכיוון משעשע. אפשר לקחת לכיוון של מה באותה דמות ממש לא הייתי רוצה שיוולד לי. מה דעתך?

צביקה38

New member
רעיון ../images/Emo202.gif

התינוק שעדין לא נולד שט לו ברחם כבר כמה וכמה חודשים.ההורים לא יודעים אבל הוא מאזין להם בסתר כל יום , כל היום. אם הוא היה יכול לכתוב 5 דברים על אבא ואמא שלו לאחר מספר חודשי מעקב סמוי מה הוא היה כותב? אגב, לבעיית הראש המיובש.האזנה למוסיקה מתקופת הרנסנס בזמן כתיבה מסייעת להרטיב את האונות מויבשות. בשורות טובות ילדים זה שמחה גדולה.....הכי גדולה צביקה ברגמן

Y A R A

New member
תודה לכולכם../images/Emo140.gif

רעיונות נפלאים ביותר. מבחינת לוח הזמנים ומבנה הסדנה נראה לי שאשתמש ברעיון של צביקה38. מה שכן,הרעיונות האחרים מצוינים לעוד סדנאות שאני רוקמת בסתר....

למעלה