סיפוח ליחידת מילואים

סיפוח ליחידת מילואים

שלום לכולם. במהלך שירותי הצבאי ירד לי הפרופיל ל45. אינני סובל מהבעיה הרפואית שהורידה לי את הפרופיל, מצבי הבריאותי מצויין. אני משובץ לאיזו יחידה כללית במילואים ולפי מה שהבנתי הדרך הכי יעילה להעלות פרופיל ולהשתבץ מחדש ביחידת מילואים לוחמת היא ע"י סיפוח של מישהו. רציתי לדעת האם יש מישהו שמוכן לעזור לי בסיפוח, ייעוץ וכל דבר אחר. יש לציין שאת שירותי הצבאי עשיתי בחטיבת גולני, אני רובאי 07 וחובש ונהג נגמ"ש בהכשרתי הצבאית. תודה מראש, זה ממש חשוב לי.

guya72

New member
לא ברור

כאשר אתה אומר שאינך סובל מהבעיה הרפואית בגינה הורד הפרופיל, האם הכוונה כי הבעיה לא מפריעה לך או שהבעיה הרפואית כבר לא קיימת ? (הניסוח שלך יכול להתפרש ב-2 צורות).

בכל מקרה - העלאת פרופיל נעשית ע"י פנייה לוועדה רפואית בבקשה לשינוי פרופיל בצירוף מסמכים רפואיים המאמתים זאת.

guya72

New member
לקט תשובות מאתר קמל"ר

מה עליי לעשות על מנת לעבור יחידה/לשנות שיבוץ?
----------------------------------
הגשת בקשה לשינוי שיבוץ מתבצעת דרך קצינת הקישור, ע"י הגשת טופס 55.

הבקשה תועבר לגורמים האמונים על שיבוץ כ"א במילואים, ותבחן על פי צרכי הצבא והנתונים האישיים שלך.
===================================
====================================

כיצד ניתן להעלות/להוריד פרופיל במילואים?
---------------
בנושא העלאת או הורדת פרופיל רפואי, ניתן לפנות לוועדות הרפואיות בטלפונים המצוינים באתר,בטלפונים שימושיים. (צירפתי את מספרי הטלפון).

העלאת והורדת פרופיל:
------------------
מרפ"א מרכז (צריפין)- 03-9579195/7/8

מרפ"א צפון (בית חולים 10)- 04-8300309/218

הבעיה איננה

במהלך השירות התחילו אצלי בעיות עור שמאז השחרור לא הופיעו. הבעיה אינה קיימת... תודה רבה על העזרה.

guya72

New member
מבלי להכנס לפרטים

יתכן כי הבעיה עדיין קיימת, אך מופיעה רק עקב גורם חיצוני (לדוגמא : לחץ נפשי, חשיפה לתנאים חיצוניים כגון שמש, חום וכו') - ובמקרה כזה היא עלולה לחזור בזמן שרות המילואים.

במידה והרופא שלך חושב כי הבעיה הרפואית חלפה - עליך לקחת ממנו סיכום רפואי בו הוא כותב שהבעיה חלפה וכו' וכו', ולפנות למזכירות ועדה רפואית. הם ינחו אותך מה לעשות בדיוק.

למעלה