סיפורה של ימאטו

niiko

New member
סיפורה של ימאטו

אני ימאטו... שם מוזר הא? טוב לא חשוב, אני לא יכולה להגיד לכם איך הולך השם המשפחה שלי מכמה סיבות: 1. אני לא יכולה להגיד לכם אחרת הם ימצאו אותי 2. כי אתם לא תבינו 3. והכי הכי חשוב: כי אין לי כוח... בכל אופן.... הכל התחיל רק לפני שבועיים. רכבתי לי על הסקייט בורד שלי. עברתי ליד הסופרמרקט השכונתי. איפה לא עברתי? טוב נגיע לפואנטה... ליד הבית הנשוט שמעתי רעשים מוזרים.

niiko

New member
הרעשים היו לא נורמלים

כמו שאומרים... התקרבתי לשם. היו כל מיני יצורים ירוקים מתוצצים סביב סביב. פתאום אחד מהם הסתכל אליי. לא יכולתי לזוז. רציתי להפחיד אותו אבל הוא רפץ אליי ו...

Axvenom

New member
ו. ו.. ו... ו.....

ו.. ו.. הציג את עצמו "שלום אני בננה, קחו אותי למנהיג שלכם"

Axvenom

New member
אל תישאלי

הסתכלתי על גבה החשוף וחשבתי "זה בסדר, אבי. אתה לא הראשון וגם לא האחרון ששוכב עם לקוחותיו". ואז חזר הקול ואמר "אבל אבי... אתה וטרינר..."

niiko

New member
מה זה היה צריך להיות?!

אתם ממשיכים או לא?! וימאטו זה שם יפני גם לבנים וגם לבנות

Axvenom

New member
מתחיל מהתחלה

אני ימאטו... שם מוזר הא? טוב לא חשוב, אני לא יכולה להגיד לכם איך הולך השם המשפחה שלי מכמה סיבות: 1. אני לא יכולה להגיד לכם אחרת הם ימצאו אותי 2. כי אתם לא תבינו 3. והכי הכי חשוב: כי אין לי כוח... בכל אופן.... הכל התחיל רק לפני שבועיים. רכבתי לי על הסקייט בורד שלי. עברתי ליד הסופרמרקט השכונתי. איפה לא עברתי? טוב נגיע לפואנטה... ליד הבית הנשוט שמעתי רעשים מוזרים.

yamato ishida

New member
אלה היו רעשים לא אנושיים

"הצילו" לחש אחד, פתאום אחד מהם הגיע מולי "פררררררררררררררררררררר חפ חפ חפ" קישקש, לא הבנתי מה זה אומר, חשבתי שזאת אולי השפה שלהם. הוא קרא לחברים שלו כנראה, כי הם הגיעו, והתחילו לקבור אותי לתחתיהם.

Axvenom

New member
הם היו

המונים לפחות שלושים מולי, הם נראו קצת כמו קופים אחד התחיל למשוך לי בשער שלפעט

yamato ishida

New member
כשלפתע אחד מהם התחיל לדבר בשפה שלהם

כנראה שהוא אמר להם לקשור אותי, כי זה מה שהם עשו... החבלים אומנם היו דקים אבל חזקים!! "פרררררררררררררררררררר חר חר, פרררררררררררררררררר קלוב קלוב" היו רעשים מוזרים מוצאים מפהם. ואז

Axvenom

New member
....

אני ניסתי להשתחרר אבל זה לא הצליח שלפטע מישהו או משהו ניכנס בין הצללים...

Axvenom

New member
...

הדבר הזה ניראה מואוד מוזר הוא ניראה כמו קנטור מוזר בצבע כחול עם אני עיניים, הוא התחיל לדבר. <בן-אדם....

למעלה