סיפורה של סיגל

סיפורה של סיגל

שלום לכולם אני גרושה מזה 9 שנים ולי 2 בנות בנות 14-12 אני חיה עם בן זוג מקסים מספר שנים הבנות נמצאות אצלי הגרוש שלי התחתן בשנית ולו 3 ילדים אני ישתדל לספר בקצרה לפני שנתיים עברתי תאונת דרכים ובעקבות זה נותחתי בגבי לכן כושר השתכרותי שאף ל -0 כשעבדתי השתכרתי די טוב הגרוש ביקש הקטנת מזונות והסכמתי בדיון 1 בלבד לאחר התאונה היה שינוי נסיבות לכן ביקשתי הגדלה יש לציין שהגרוש תקופה של שנה + התנתק מהבנות וזו לא הפעם הראשונה ביקשתי חידוש קשר בין הבנות לאביהם הקשר חודש והתחילו הקשיים כן בא לקחת לא בא הילדה הגדולה לפני כחודשיים רצתה להתגורר אלו הוא הבטיח עולם כמו באגדות ביקש משמורת דרך בית משפט המציא סיפורי אלף לילה ולילה ובשלב זה הילדה עדיין אצלי אין לו שום סיבה שבעולם להתלונן הבנות חיות ברמת חיים מאוד גבוהה בקיצור שישק לי ב..... זה סיפורי ממש בקצרה בי

סיגל ../images/Emo140.gif

אכן סיפור לא קל,אני מקווה שתרגישי טוב ושבנותייך יחיו לא רק ברמת חיים גבוה ה אלה בבית אוהב וחם,ואני בטוחה שיש לה כזה אצלך. בהצלחה

עלמה 3

New member
היי סיגל ../images/Emo140.gif

השירשור שלך ירד למטה והסתתר משום מה ! איך בנותייך מסתדרות עם בן זוגך ? המגורים משותפים עם בן זוגך? ואיך התקשורת בין ילדיו לבנותייך ? זאת אכן חוויה לא קלה לבנותייך, ניתוק בין האב לבנות.... שתפי אותנו... עלמה 123

rolan

New member
סיגל

ברוכה הבאה בצל קורתינו
אנא שבי
חכי בסבלנות
עוד חברים כאן הם רק מעט עסוקים ישובו המהרה לסורם

למעלה