סיפורון

דספרדו

New member
סיפורון

טוב סתם סיפורון לבוקר שישי בני עקשן ידוע באיזורנו {ברור שכמו האימא} כך שאם תפנה אליו בדרישה למשהו , דבר ראשון יגיד את ההיפך בימי שישי לרוב גם אני וגם האישה{האימא בטח} נמצאים ולא נעים להגיד אבל שנינו אוהבים אהממ..להשאר ``רק עוד קצת במיטה`` ומי ייקח אותו {הילד} לגן?! אז הנה השיטה {להודות לי אחר כך} הוא הרי מגיע כמו שעון למיטה שלנו {זאת במידה ולא נחת כבר באמצע הלילה} אז מיד כשמגיע אני מחבק אותו חזק ולוחש לו ``רק אבא ייקח אותך לגן`` העקשן הצפוי חייב להגיב ``לא!! אימא תיקח אותי!!`` ואני ממשיך `` לא! אבא יקח אותך``.. והוא עוד יותר מתעקש..`` לא! רק אימא.. אז זהו שבסוף אני חופשי ``מוותר`` לו ``שאימא תיקח אותו..`` אם הילד רוצה הילד מקבל.... יאללה בוקר טוב ...ביי B-)

מיה30

New member
אוףףףףף.....למה.....

למה, למה, למה לא קראתי את זה בבוקר?????? תגיד, לא יכולת לכתוב את זה בלילה {דווקא נשארתי עד מאוחר} אז... בפעם הבאה, בבקשה, בבקשה, please דברים חשובים כאילה לכתוב ו...בזמן אני שכןןןןן לקחתי את הילד לגן אוףףףף מיה30 B-p

חחח,עכשיו הוא עקשן...

ומחר--נו,טוב לא ממש מחר... אבל הוא יגדל להיות תחמן...כמו אבאל`ה, ואז איך מתמודדים?

linet1

New member
זה עובד עד...

שבוקר אחד העקשנות מתהפכת....אותה עקשנות מתבלבלת...ובלהט הוויכוח מי יקח לגן לי הילדה: ``רק את תיקחי אותי תמיד לגן`` לא אבא ``את!!!!!!`` ולא מוכנה להשתכנע...שאולי כדאי שאבא יבצע את המטלה ואני אשאר מכורבלת....

למעלה