סיפורו הבלתי נתפס של ליאור סנטו... לא תאמינו

swelli

New member
מה בלתי נתפס..? שהוא שרד את התאונה ?

או שהגוף שלו התפתח בצורה כזו רק בגלל שהוא אוכל "קוטג' וטונה" כל יום..?

lost green eyes

New member
הבנאדם הזה

הוא החבר הכי טוב שלי מזה כמעט 3 וחצי שנים.
הבנאדם הזה ..עם הזמן הפך להיות ארוסי ובקרוב מאוד גם בעלי.

אני יכולה לומר לך שהוא עבר את התאונה הנוראית הזו כשהיה ילד בן 21, חייל ביחידה מובחרת.. כשבועיים לפני השחרור. הרבה הרבה לפני שהחליט שהוא רוצה לפתח את גופו ובחר בדרך הזו ובכל מה שמתלווה אליה.
הוא עבר גיהינום עלי אדמות במשך שנים רק כדי להשתקם, רק כדי שיוכל להביא את היד לתפקוד רגיל פחות או יותר. אתה יודע שהיה לו חלום אחד... לעשות עליית מתח, אחת. יש כאן סיפור על כוח רצון, ואמונה שגורם לי לבכות בכל פעם מחדש. זה לא סתם סרטון מוטיבציה.. אלא סרטון חיים.

אתה יודע שהרופא שאל אותו לאחר התאונה שהביאו אותו בחלקים לבית חולים.. איך הוא רוצה שיחברו לו את היד, באיזו צורה כדי שיהיה לו נוח ללבוש חולצה. לא תתנו לו כל סיכוי בכלל. כל היד פלטינות, ברזלים.. אין מרפק בכלל. במקום מרפק יש מתכת ובורג שבולט החוצה עם עור מקומט ומצולק.

הציניות שלך קצת מגעילה. ואם זה רק מה שהצלחת לראות אחרי שצפית בסרטון כולו.. "טונה" ו"קוטג'".. (כאילו שהוא איזה מוזרק שכל היום יושב , לא עושה כלום ונראה כמו חייזר רק בגלל החומרים) אז אני מצטערת בשבילך. כי יש כאן הרבה הרבה מעבר שכנראה החלטת שלא שווה להתייחס, דברים שבכלל לא קשורים בפיתוח גוף.

באמת שאני מאחלת לך שלעולם לא תגיע למצב נוראי שירצו לקחת ממך את האוויר לנשימה שלך.. את הדברים שחשובים לך בחיים ולא משנה מהם בכלל.

יום טוב.

swelli

New member
אני אגיד לך את האמת..

לא היתה לי סבלנות לראות את הסרטון עד הסוף.
שאפו עליו שהשתקם מהתאונה, זה באמת שיקום מעורר הערצה, אבל לתת לי דוגמא בנאדם שמשתמש בסטרואידים..? במילים עדינות - זה לא ממש סירטון מוטיווציה.. ולי אין שום מוטיווציה כשאני רואה או שומע על אנשים שמזריקים סטרואידים.
לא מבין אותם, וגם לא מעניין אותי מה הגישה שלהם, איש באמונתו יחיה.
אז את יכולה להמשיך להיגעל מה"ציניות" שלי, אני לא מוכרח שתסמפטי אותי, אני אחיה גם בלי זה..

oriel29

New member
ואני אוסיף..

זה לאיזה סרטון אינטרנט להשראה, ביתי כזה, שמחמם את הלב,
אלא יותר בכיוון של סרטון תדמית מהוקצע וערוך למשעי - שמטרותיו מסחריות

אז נכון, שאפו על השיקום והכול, אבל זה מוגש כמו פרסומת בערוץ שתיים
ומוציא את הכיף וההתרגשות מהעניין

lost green eyes

New member
זכותך לחשוב ולראות את זה ככה.

היו גם אנשים ששקעו והזילו דמעות.
לפעמים נוגע מאוד.. ולפעמים בכלל לא. יש הרבה גוונים של אנשים... וזה בסדר. תודה על ה"הוספה".

lost green eyes

New member
טוב..

תודה.
אותי בכל אופן לימדו שאם אין משהו טוב להגיד... אז אולי עדיף לוותר ולא לומר בכלל. כי לך תדע מי עומד מאחורי המקלדת ויקרא?.. לפעמים זה יכול לפגוע.
וזה נכון שאיש איש באמונתו יחיה.. וכל אחד חי את חייו בצורה שבה הוא רואה לנכון. יש כאלה שחיים את החלום ומגשימים את עצמם, מקווה שגם אתה.

בהצלחה בהמשך. ואני באמת לא חייבת לסמפט אף אחד. סתם טיפוס רגיש זה הכל:)

swelli

New member
תודה!

למעלה