סיפורו של גיבור אדם עיוור אבא שלי

אלירן2002

New member
סיפורו של גיבור אדם עיוור אבא שלי

אבא שלי הוא אדם עיוור שהתעוור בילדותו הוא עדיין לא מספר לי הוא אמר לי שזה בגלל מלחמה אבל אני יודע זה בגלל כמה ילדים שהרביצו לו למרות זאות אני גאה בו אבי בן 39 והוא עיוור לחלוטין בעין אחת ובעין השניה הוא רואה רק צללים יש לו בעיה הרשתית העין בכול אופן אבי עובד בחנות לבד בלי עזרה הוא קם ב5 בבוקר מתקלח לבד הולך לעבודה באוטובוס והוא עיוור! בלי כלב נחייה בלי מקל הולך לבד אנשים באוטובוס מעריצים אותו הוא מכיר כמעט את כול המנהיגים של הקו שהוא לוקח בעבודה כולם מעריכים אותו יודעים כמה הוא אדם הוגן הוא אדם שיעמוד על שלו ולא יתן למישהוא אחר לפגוע בו עשו עליו כתבתה בערוץ 1 פעם עובד לבד בחנות והוא מפרנס את המשפחה שלנו בכבוד לא חסר לי כלום יש לי טלויזיה בכול חדר בחדר פלסטיישן 2 מזגן בכול חדר שיפצנו את הבית קנינו מכונית חדשה ב120 אלף שקל מצטער אולי אני קצת מתלהב רק שתדעו איזה אדם הוא כולם מעריכים אותו יש לו מלא קליינתים הוא אדם שלא יתן לאף אחד לפגוע בו הוא אדם הוגן שעומד על שלו רק פעמים מישהוא העיז לגנוב לו אבל הוא בסוף הצליח להתגבר על זה אדם עם כבוד אני מחשיב את אבי כגיבור! ואני אישית מעריץ אותו ואיך שהוא התגבר על כול המיכשולים הצליח להקים משפחה ולפרנס אותה בכבוד ולעבוד כול יום 7 שעות ביום על הרגליים ולמכור לאנשים והוא אדם עיוור

מירי 777

New member
באמת מרשים ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לאבא שלך
מאחלת לו לכל משפחתך רפואה שלמה

למעלה