סיפורו של סוכן

erezsh

New member
סיפורו של סוכן

"שמע, מרדכי, בוא נגמור עם זה כמה שיותר מהר - תגיד לי מה אתה יודע, ותוכל ללכת לטבול את עצמך או משהו כזה.." אמרתי באסרטיביות. ואנונו הסתכל אליי בעיניים גדולות ואמר: "אבל אני לא יודע כלום.. הכל סיפרתי". דפקתי עם האגרוף על השולחן בחוזקה. ואנונו נתקף בהלה. "מה אתם רוצים ממני? אני לא יודע כלום!! תנו לי ללכת!". התיישבתי מולו ובתנועה אלגנטית הסרתי את משקפיי ונעצתי בו מבט של 'אני יודע מה עשית בקיץ האחרון'. "שמע, מרדכי, אתה לא תעבוד עלינו. יש לנו הקלטות, יש לנו הוכחות, ואנחנו יודעים הכל עליך. אתה באמת מצפה שנאמין שסיפרת הכל??". "נו, ואם אני יודע משהו, ואני לא אומר שאני יודע, אבל אם אני יודע משהו?? אז מה??" דפקתי על השולחן בחוזקה. ואנונו קפץ. "רק לי מותר להדגיש פה טקסט!! מובן?!" צעקתי. "כן, כן, רק אל תתרגז, אליעזר". אליעזר היה שם הכיסוי שלי. "אוקיי, אז התקדמנו לאנשהוא - אתה יודע משהו" "לא אמרתי את זה!" "נניח. השאלה היא האם אתה עומד לספר למישהו?" "מה פתאום! אאהה, כלומר, לא הייתי מספר גם אם הייתי יודע, אבל אני לא" "באמת?? אתה באמתמצפה שנאמין שלא תספר לאף אחד?? הרי אתה פטפטן מדרגה ראשונה!" "לא! באמת שלא! בחיי! טאץ' ווד טפו טפו טפו" "נו, ונניח עכשיו אתה יושב עם המשפחה, והם ישאלו אותך דברים. לא תספר??" "טוב, לא יודע, שמע, בכל זאת משפחה. אבל אפשר לסמוך עליהם.. באמת!" "ומה עם החברים שלך??" "טוב, שמע, חברים, אבל הם בסדר. באמת!" "ומה עם כל המעריצים שלך??" "לא,... מה פתאום!" "אל תעבוד עליי!!" "אממ.. טוב, שמע, יכול להיות.. טוב! טוב! עליתם עליי!!! אני מתכנן לספר לכל העולם את כל מה שאני יודע ולהתנקם במדינת ישראל!! אני אשם! אני לא יודע כבר מה לעשות.. אני נבל! אני שפל!! אההההה!!" ישבתי והבטתי בואנונו עם חיוך שקט. "מה עכשיו?" הוא שאל. "אתה עומד לדווח את זה למפקדה? אתם הולכים לאסור אותי שוב? להתנקש בי? מה?" "עזוב שטויות, מרדכי. לא עושים לך כלום" "מה??" "נו, בחייך, מה אכפת לי מה תספר ולמי. זאת סתם הייתה התערבות עם החבר'ה בשירות.." "מה???" "וואלה, צא מהשוק! טוב, שמע, אני הולך לדווח חזרה לחבר'ה. אתה רוצה לשתות או לאכול משהו לפני שאתה עוזב?" "אממ.. אה. לא.. זה.. בסדר... אפשר רק לשאול משהו?" "shoot" "מי ניצח?" "זה מסווג
"

לא שאני מצדדת בואנונו או משו כזה

מצידי אפשר היה לטבול אותו באמבט מלא בסוסוני ים, או לחילופין, ליצוק אותו ביסודות של גורד שחקים כלשהו. אבל בינינו, מה כבר נותר לו לגלות? שגם הוא עשה את זה עם קפת? מה שמפליא אותי בכל הסיפור הזה הוא שהאטום הוא החלקיק הקטן ביותר של יסוד כימי, הוא כל כך קטן שאי אפשר לראות אותו בעיין לא מזויינת. אפילו. ותראו כמה סיפורים סובבים סביבו. קטן קטן אבל ממזר. יס באך, אחותי. יש כאן סוכן מהמוסד האחר.

erezsh

New member
רק לי מותר להדגיש פה טקסט!! מובן?!

אגב, תקחי את המילה שלי - גם דברים קטנים יכולים לעשות הרבה מאוד. (אני מדבר על יפנים).

כן. בטח

אתה מתכוון למתאבקי הסומו קטני המימדים או שאתה מתכוון לנפילים אוכלי האורז והסושי? לא. שלא יהיו אי הבנות פה.

כן. בטח

אתה מתכוון למתאבקי הסומו קטני המימדים או שאתה מתכוון לנפילים אוכלי האורז והסושי? לא. שלא יהיו אי הבנות פה.

קפת

New member
אני מכחישה!

לא עשיתי סקס עם ואנונו. ראבאק, אודי, קצת רחמים, הבנדם היה 18 שנה בכלא, בבידוד. זאת אומרת שכשהוא נכנס לשם אני הייתי בת 7. מתי יכולתי להספיק? אפילו לי יש גבולות, ואפילו לי יש דברים שהם מעבר לכוחותי. גלעד שרון, לעומת זאת, זו אופרת סבון בריח אחר לגמרי. שלום ארזש. תגיד, כשאתה כותב "צפי תגובה", למה אתה בדיוק מתכוון? האם "צפי תגובה" היא התגובה, או שזו תגובה שאומרת שהיא צריכה לצפות לעוד תגובה, שכן אז כדאי היה לכתוב צפי לעוד תגובה, אלא אם אתה חוסך במלים, ואז צפי תגובה, בלשון ציווי בהחלט עונה על הציפיות, אבל יש איזה דיסוננס בין ההבטחה לתגובה לבין הטון הציוויי שבה היא נכתבת. והאם רק אודיסאוס יכולה לצפות בתגובה, או שכל האנשים בפורום יצפו בה? תודה.

קפת

New member
ואני סבורה

שהרווחת את החוקן שלך בפורום הזה. אם רק אצליח למצוא את נחמה אחותנו. היא לא עונה כ"כ לביפר שלה בזמן האחרון, ואני תוהה, האם הסוללה של הביפר התרוקנה, או הסוללה של נחמה. נחמה?

אני פה. שקועה בשרעפים בעיקר.

ומנסה למלא אולם באלף משוגעים עם הרבה כסף. ארזש, את השטיפה האנטיבקטריאלית כבר עשית? זה כדי שלא יצאו לך ג'וקים מהפה ובינתיים, עד שאני חובשת כפפות ברזלית, ספר לי קצת על אמא שלך. קראו לה חיים?

קפת

New member
לא טוב לך שרעפים, אחותי

תמי אחרי שרעפים רועדת לך היד כשאת מכניסה את החוקן, ונמאס לי מהתביעות על רשלנות רפואית, שמגיעות לקליניקה בגינך בקצב שבו החתולות שלי ממליטות.

אני אשמה שהחתולות שלך זונות?

אולי תביאי להן עכברים? ----- נחמה, צופה בסנאי קטן בורח מסנאי גדול. סנאי גדול תופס סנאי קטן. סנאי קטן מנסה לנוס על נפשו, סנאי גדול משפלגע סנאי קטן. עוד חודשיים עוד סנאי קטן. ועוד אחד. ועוד אחד. ככה זה אביב.

לואי לואי

איזה מלך לואי? ה-14? ה-16? המלך לואי מ"ספר הג'ונגל"? פרט הרחב והדגם. אתה יכול להרחיב אצל האחות נחמה, קח פתק ותמתין כאן על הספסל עד שיגיע תורך.

erezsh

New member
אני לא לוקח פתקים

מה אני, כותל? וואלה, לא יודע איזה לואי. אולי Louis Louis le marine shante?

חרא חרה של אביב יש לכם שמה

משופע בסנאים חמודים כאלו שמשפלגעים אחד את השני. ממש אביב של חננות. שלא כמו פה, באגף הים תיכוני המהביל שלנו. לנו יש ת'ג'וקים (שזה כמו דז'וקים, אבל הרבה יותר שעירים) בעלי מוטת כנפיים של 20 ס"מ לפחות, שמסתערים עליך בחמת זעם כמו טייסי קאמיקאזה בטריפ רע במיוחד. מאז ומתמיד תהיתי מי מטיס אותם, את הג'וקים. אני לא אתפלא אם יתברר לנו שהטייסים הם היפנים הזעירים של ארז.

למעלה