סיפורו של תרנגולי

לנושנוש

New member
סיפורו של תרנגולי

תרנגולי הוא תרנגול כבן שנתיים. תרנגולי הוא תרנגול עירוני! הוא גדל ברחוב קטן בדרום תל אביב. לא פגש תרנגולות או תרנגולים מעולם. תרנגול שחושב שחתולים הם חבריו וכלבים הם תרנגולים אויבים
תיכף תבינו... תרנגולי חי כבר קרוב לשנתיים ברחוב שלי ומסתדר לא רע. כבר היו אנשים שניסו ליתפוס אותו למטרות מרק
ובשביל לקחת לאיזה פינת חי
זה לא ממש צלח עד עכשיו והיה לנו תרנגול שקישט את הרחוב והכניס קצת אוירה של כפר ברחוב נטול עצים שלנו. הכל יפה? לא ממש. תרנגולי מסתבך בקטטות עם כלבים גדולים ומיוזמתו
לפני שבוע ננשך קשות
עבר טיפול ווטרינרי חירום
ועכשיו לשימחתי ותדהמתי(כמעט הורידו לו ת'תחת) הוא מתעושש ומבריא. אני מחפשת לו בית
אבל אני רוצה שיעבור רק לבית אוהב ויקבל יחס של חיית מחמד מיוחדת שמשגיחים עליה ודואגים לכל צרכיה. לטיפול ווטרינרי אם צריך ובקיצור להכל. לא רוצה שיעבור לאיזה מקום שהוא יהיה שם לעוד תרנגול מיני רבים ואם חלה או ניפצע אז מקסימום
הוא עלול ליתקוף כלבים.
הוא מסתדר עם חתולים ואנשים.
יש לו אישיות שזה הכי חשוב. הוא בשום אופן לא יכול לחזור לרחוב כי פעם הבא עלול להיות שלא יהיה מה להציל וגם הליכה שלו יותר איטית עכשיו עקב פגיעה שספג. בקיצור, מקווה לתגובות והצעות. אם אתם מקירים בית ו/או מישהו שמתאים לתיאור של "פרופיל אימוץ" שתיארתי צרו קשר. תודה!

nogen

New member
מעוניין לאמץ

שלום לך אני מעוניין לאמץ את תרנגולי ולהוסיף אותו לפינת החי הפרטית שלי בה הוא יחיה לביינתים אם זוג ברווזי ברבר ובעתיד אני יארגן לו גם בת זוג במידה ואת מעוניית למסור אותו אני גר באזור מודיעין ולא נייד אז אם תגיעי לאזור אני ישמח לעזור. אני כנראה מחר ביבנה אז אפשר לסדר משהו פלא' שלי:0525628829

לנושנוש

New member
אני אצור קשר בסוף שבוע.

בנתיים עובדת קשה מדי. יש לי אוטו אז חלק הזה בסדר לא בעיה. ביי בנתיים.

Barnii1

New member
מעוניין לאמץ

יש לי בקיבוץ משק חי קטן שאנחנו משקיעים בו מכל הלב. אנחנו מטפלים בחיות כל יום, לתרנגולים שלנו יש המון מקום לרוץ. עוד תרנגול יכול להיות מעולה! יש להם תנאים מעולים, אוכל תערובת משובח, ותולעי שלשולים שאנחנו מוצאים בשדות הקיבוץ (הם מתים על זה). חיים מעולה! אפשר ליצור קשר בטלפון 0546886576

למעלה