סיפורים אטימולוגים

סיפורים אטימולוגים

אני מחפשת באופן נואש מקורות בהם אוכל למצוא סיפורים אטימולוגיים ד ח ו ף !!!!!!!

sagiberg

New member
שלום ישי ../images/Emo24.gif

אני מנסה לחפש עבורך מקורות, מקוה שאוכל לעזור בתוך זמן קצר

סיפורים אטימולוגיים

שלום SAGIBERG ! זו אני בלה אישתו של ישי שהשתמשתי בשמו לשם קיצור התהליך כי אני זקוקה באופן דחוף לסיפור או סיפורים מן הז'אנר האטימולוגי. אני מורה לספרות ילדים וזקוקה לסיפור כדי לחבר מבחן עם חומר חדש כי מה שיש ברשותי הוא כבר שחוק - כמובן עבורי. אשמח מאוד אם עד יום א' ,שזה לא הרבה זמן , תוכל לחדש לי משהו בנידון. תודה מראש, בלה.

sagiberg

New member
שלום בלה וברוכה הבאה

אשמח אם תשתפי אותנו בחוויות, העדפות של ילדים בתחום הספרות. ולענייננו- לצערי לא מצאתי חומרים בעברית. מצורף בזאת קישור לאתר שעוסק בהוביט ובהיבט האטימולוגי (באנגלית). מקוה שיעזור לך

תודה

SAGIBERG תודה ! תודה רבה על הרצון הטוב אבל... זה לא עוזר כי המבחן בעברית והפרוש אטימולוגי הוא: משמעות השם כמו משה- כי מן המים משיתיהו, דג - כי הם מדגדגים את המים ויוצרים גלים( לפי שלונסקי) נגב- כי הוא מנוגב ממים ועוד . אבל את כל מה שכתבתי יש לי כבר וכאמור הם שחוקים אני מחפשת משהו חדש וכמובן בעברית. אשמח לשמור על קשר. בלה.

sagiberg

New member
היי בלה../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מאחר והגשם הוציא לי את החשק לצאת החוצה, המשכתי לחפש עבורך ומצאתי - יש באתר המצורף בחינה אטימולוגית של שמות מלאכים. האם יועיל לך ?

sagiberg אתה מלאך!

sagiberg היי! שוב תודה על מאמציך הרבים להענות לבקשתי אבל... זה עדיין לא מה שאני מחפשת . אני זקוקה לסיפור עם מאפיינים אטימולוגיים. תודה על האתר , שמרתי אותו במובחרים שלי ואולי פעם עוד אמצא לו שימוש, מה שבטוח זה שאני הולכת לקרוא בעיון את מה ששלחת לי להשכלתי הכללית. לילה טוב, בלה.

למעלה