סיפורים אמיתיים!

x project

New member
סיפורים אמיתיים!

פעם כשהייתי קטנה הסתובבתי עם חברה שלי ביום חם בשכונה...ומשו גירד לה מאוד ברגל. אז התכופפתי לראות מה יש לה וזה היה נראה כמו קוץ שחור. התחלתי לשלוף את זה החוצה ונחשו מה? יצאה נמלה גדולה שחורה!! בעע סיפור אחר... יש לי פוליפים באף...אז אני נושמת רוב הזמן מהפה בעיקר כשאני יושנת... כשהייתי קטנה יומחד הלכתי לישון עם פה פתוח כמובן ונחשו מה? נכנס לי מקק לפה והתחלתי ללעוס אותו מתוך שינה וכנראה שהוא לא היה טעים אז ירקתי אותו. ואחי זה שסיפר לי את זה למחרת בבוקר. עוד אחד... נער אחד דיבר עם הרוחה של סבתא שלו במשך הרבה הרבה זמן... פעם אחת הסבתא אמרה לו שיעזוב אותה ושיפסיק לדבר איתה כי הוא מפריע את מנוחתה ואם הוא לא יפסיק יקרה משו רע לאחד מבני המשפחה. הנער לא הקשיב לה והמשיך לדבר איתה. באותו שבוע נדרס אחיו למוות.

WallFlower

New member
אוי ואבוי יא מסכנה קטנה...

זה קרה פעם לדודה שלי רק בלי הקטע של הפה...חחח.... הקטע הכי מגעיל שקרה לי היה שיום אחד השתוללתי עם הכלב שלי ואז הלכתי לראות טלוויזיה ובמקריות גרדתי עקיצה במותן והרגשתי משהו בולט כזה ליד העקיצה ונגדתי בזה וזה היה דבוק לגוף שלי אז ניסיתי להוציא את זה בלי להסתכל ושלפתי את זה החוצה וזו הייתה קרציה!!! איכסהההההה ואז הלכתי לבכות לאבא והוא אמר שזה בסדר כי קרציות לא מצליחות לחדור למערכת דם של בני אדם כי העור עבה יותר...

x project

New member
כן תודה...חחחח

יש לי המון סיפורים כאלו מוזרים שקרו לי אבל הם לא מפחידים....

x project

New member
טוב אז הנה עוד...

כשהייתי קטנה סבלתי מאנורקסיה וכל מה שהסכמתי לאכול היה שוקולד... יום אחד בלילה אני חושבת בגיל 3 או 4 בחורף...קמתי לי בתחתונים בלבד ניגשתי למקרר הוצאתי חפיסת שוקולד אכלתי כמה קוביות ואת השאר הכנסתי לתחתונים שאפחד לא יקח לי... והלכתי והתיישבתי ליד התנור חימום ונרדמתי... בבוקר מצאו אותי נוטפת וחשבו שמה שהיה לי בתחתונים לא היה שוקולד...חחח בטעות אחי טעם את זה ואז התברר כל העניין.... כמובן זמן מה לאחר מכן גילו שאני אלרגית לשוקולד וזה בעקבות תולעת מאוד מסוכנת שהתפתחה לי בקיבה כתוצאה מזה שהחמירה את מצב המשקל שלי אפילו עוד יותר כי הייתי מקיאה הכל, כולל כדורים...

WallFlower

New member
מסכנולי...

אני מנסה לחשוב על עוד דברים דוחים שקרו לי אבל אין... מעניין דברים דוחים תמיד קורים לי וכשאני רוצה לספר עליהם אני אף פעם לא זוכרת...זה חוק מרפי...

x project

New member
תחשוב חזק

גם אני כזו בכל מה שקשור לבדיחות אני מכירה מיליונים של בדיחות אבל מהמובחרות וכשאני רוצה לספר בדיחה.... זה כאילו שאין כלום בקופסא הכל הלך לאיבוד..

Idan91

New member
א"א ממש טובות! ../images/Emo45.gif

מבחיל העניין עם המקק.

יא איזה מסכנה../images/Emo3.gif..../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif

אני גם זוכרת כמה קטעים עם ג'וקים:בחופש הגדול שיפצו לנו ת'קומה העליונה אז כל המשפחה ישנה במרתף,ולילה אחד ישבתי מול המחשב של אבא שלי ושמעתי רישרושים מתוך ארון חשמל שיש שם פתחתי אותו והיו שם איזה 5 ג'וקים גדולים,חומים ומגעילים ואחד מהם היה בתוך שקית נייר ורק המחושים שלו ביצבצו מתוכה...
באותו חופש ישנתי במשרד של אבא שלי על מזרן ולילה אחד נשכבתי על המזרן ופתחתי עיניים ומולי עמד אחד הג'וקים היותר גדולים שראיתי...התחלתי לצרוח כמו מטורפת
ועוד דבר שקרה לי באותו חופש (איזה חופש נוראי..) נכנסתי למקלחת וזה מקלחת עם וילון כזה. ויצאתי ראיתי עכביש ענק..(עם רגליים ענקיות כאלה..מגעיל.) על המגבת שלי. בעעעעעעעעעע

Idan91

New member
אמא!!!

עכבישים זה דבר מפחיד, אין ספק. אני לא יודעת מה הייתי עושה אם זה היה קורה לי. לפני כמה חודשים התקלחתי. סגרתי את המים בשביל להסתבן. לקחתי את הכלי של הסבון, שמתי סבון על היד, וכהתכוונתי להחזיר את הכלי למקום, ראיתי שמאחורי המתקן שלו יש עכביש ענק. קאפתי במקום.. התלבטתי מהר אם לפתוח את המים כדי לשטוף את היד מהסבון. במקום זה, יצאתי מהר מהקלחצת, שטפתי את היד בכיור, התעטפתי במגבת וצעקתי לעזרה. אבל היה נורא-נורא מפחיד.

יא איזה מסכנה../images/Emo3.gif..../images/Emo26.gif../images/Emo121.gif

אני גם זוכרת כמה קטעים עם ג'וקים:בחופש הגדול שיפצו לנו ת'קומה העליונה אז כל המשפחה ישנה במרתף,ולילה אחד ישבתי מול המחשב של אבא שלי ושמעתי רישרושים מתוך ארון חשמל שיש שם פתחתי אותו והיו שם איזה 5 ג'וקים גדולים,חומים ומגעילים ואחד מהם היה בתוך שקית נייר ורק המחושים שלו ביצבצו מתוכה...
באותו חופש ישנתי במשרד של אבא שלי על מזרן ולילה אחד נשכבתי על המזרן ופתחתי עיניים ומולי עמד אחד הג'וקים היותר גדולים שראיתי...התחלתי לצרוח כמו מטורפת
ועוד דבר שקרה לי באותו חופש (איזה חופש נוראי..) נכנסתי למקלחת וזה מקלחת עם וילון כזה. ויצאתי ראיתי עכביש ענק..(עם רגליים ענקיות כאלה..מגעיל.) על המגבת שלי. בעעעעעעעעעע

למעלה