סיפורים הזויים זה כאן

inbarush19

New member
סיפורים הזויים זה כאן

יש לכם סיפור הזוי שקרה? לא משנה אם לפני יום-יומיים או שנה...(ואפילו יותר,אל תתפסו במילה..) העלו,כדי שגם אנחנו נצחק.......
יום טוב!

inbarush19

New member
על הקולה בשעת לילה מאוחרת...

זה קרה לפני כשלוש שנים, מבחן גדול בת"א שהתקיים ביום ראשון וגרם לי ללכת לישון אצל חברה מקומית כדי להגיע בזמן,מה שאומר להגיע לת"א במוצ"ש... ואיך מגיעים לת"א אם לא דרך תחנה מרכזית?
הרבה אנשים מחכים בתור לבדיקה הבטחונית, אני מצויידת בילקוט המכיל גם שני בקבוקי שתייה,קולה ומיים.(קולה ידועה כעוזרת בכל הקשור לכאבי הבטן לפני מבחנים,ומיים-כי זה תמיד טוב...). עד כאן הכל בסדר(נראה לי
), אבל מה קורה כשמגיעים לבדיקה בטחונית והשומר לא יצא להפסקה מזה כמה שעות והוא כועס על האחראים שלו?!? זה מה שקורה: (עוד שנייה הייתי מחפשת את המצלמה של יגאל שילון...
). השומר פותח לי את התיק,אבל לא סתם, הוא באמת מחטט ומסתכל מה בדיוק יש לי בתיק! בעיון רב! אחרי שהוא מסיים לבדוק את כל מה שהוא צריך (ואולי גם מה שלא) הוא שואל אם אפשר לשתות... להזכירכם יש לי בקבוק קולה גדול ובקבוק מיים גדול.אין בעיה,בכיף,הבן אדם צמא, שולפת את הקולה ורוצה לתת לו.. הוא מזכיר לי "יש לך כוסות בתיק".. וואלה,נכון,שמתי כמה כוסות חד פעמיות בתיק ושכחתי מזה בכלל,אבל עם החיטוט היסודי הוא קלט את זה,מגניב...
מוציאה כוס חד פעמית, מביאה לו את בקבוק הקולה והוא מוזג. עכשיו-להזכירכם אנחנו מדברים על תור בת"מ,כן? יש עוד אנשים שמחכים בתור,אני לא היחידה שם. אבל זו קולה.. וכולנו מכירים את הקטע שכשמוזגים קולה אז צריך למזוג קצת ואז לחכות שהגזים יעלמו,ואז למזוג עוד,אה? אז הוא מוזג קצת... ומחכה שהגזים ייעלמו..ובינתיים מישהו בתור מאחוריי עצבני, הוא היה גבר גיי ואמר לו "תגיד כולנו עכשיו נחכה עד שהגזים יירדו??" והמשיך ואמר "אני עצבני אני במחזור"... בינתיים השומר מוזג ושותה.הוא עונה "אנשים צמאים". מסנן משהו על כך שמה לעשות,לא היתה לו הפסקה ולא נותנים לו לצאת... בודק בינתיים עוד כמה אנשים,לשחרר אותם ולתת להם ללכת, ושותה עוד...בשלב מסויים הוא אמר תודה, שאלתי אם הוא רוצה עוד לשתות והוא אמר שלא... מכניסה לתיק את הקולה, עכשיו הגיע גם זמני להיכנס לתחנה המרכזית,לא?? אז מה קורה עכשיו? הוא פותח לי את התיק ובודק אותו שוב!!
(חח,אולי הוא יימצא עוד משהו מעניין שהוא פספס???
שוקולד? מש'ו? ) לאחר הבדיקה השנייה אני בפנים, ולא,לא נרגעת מהצחוק ההזוי של מה שהלך פה עכשיו.... גם עכשיו כשאני נזכרת אני נקרעת.... מישהו ששמע את הסיפור ממקור ראשון למחרת אמר לי "את היחידה שיכולה לצחוק על זה",אבל אולי גם אתם תצחקו על זה....אז משתפת...
יום משעשע!!!

למעלה