סיפורים והתייעצות

סיפורים והתייעצות

אז אתמול ברוב חגיגיות והדר- חגגתי לבעלי את יום ההולדת עם מספר חברים (כ-8 אנשים) והכנתי ארוחה חלבית- כדיי להנות מהקינוחים אלא מה:) הכנתי מרק בטטות מוקרם של הרב רונן מיני פוקאצו'ות עם רוזמרין ומרווה, גלילות הפלפלים כמובן שמולאו בגבינת העיזים שלי ונקשרו בגבעולי עירים ובצל ירוק תפוא"ד מוקרמים בתנור ניוקי תפוא"ד ברוטב יין לבן שמנת פטריות סלט עלים ושרי הכנתי פלטת גבינות עם כל מיני גבינות טובות וטריות ולקינוחים כמובן.... טראפלס שוקולד וליקר שוקולד על מקל קינמון "קרמבו בייתי" של קרין גורן- די שיניתי את הגרסא מפאת קוצר זמן וכמובן עוגת הטריקולד של ניקי.... הכל היה כייף ובאווירה טובה והרבה שמחה ודבריי תורה היו בבית עד השעות הקטנות (3 לפנות בוקר) והכי הכי חשוב- צילמתי הכל- אך אבוי אין לי מושג אייך להעלות.... אז אם מישהו יוכל לעזור לי...אשמח סוף סוף להגשים את אחד מהחלומות שלי- להעלות גם אני תמונות לפורום הזה:) יום טוב!

מאיוש י

New member
בואי אסביר לך לאט לאט איך מעלים תמונות

תני לי קריאה שתהיי ליד המחשב כדי שאסביר לך אוןליין

רותי410

New member
היי, מאיוש, תודה על המתכון

איזה כיף שיש קוקוס בעוגה ובטח ובטח ששמן מחליף את שומן הטרנס!!! ואני תופסת אותך במילה בקשר להתנדבות להסביר איך להעלות תמונות לפורום, אף על פי שאני חושבת שלא יחסרו לי מדריכים, אבל ליתר ביטחון.

יוכי68

New member
שירת ורותי, מה שלומכן?

אסביר לכן כיצד להעלות תמונות בתנאי שנראה אותן בקרוב......חחחחחחחחחחח לפני העלאת התמונות יש להקטין את התמונות..... 1. העבירו את התמונות מהמצלמה אל המחשב ושמרו בתיקייה. 2. הכנסו לתיקייה ועברו על כל תמונה שהכנסתן ואתן מעוניינות להעלות לפורום - הקטנת תמונה בשתי דרכים: א. באמצעות הצייר......להקטין את התמונה הנבחרת לגודל תמונה שתתאים למסך........להקטין עד שתראו במסך תמונה "נורמלית". ב. באמצעות פיקצ'ר מנאג'ר: התחל>>>תוכניות>>>>מיקרוסופט אופיס>>כלי מיקרוסופט אופיס>>>>>>>פיקצ'ר מנג'ר>>>>עריכת תמונות>>>>שינוי גודל>>>>>>>להוריד ל 30 אחוז או מעט יותר......שמור 3. הוספת הודעה>>>>>>נושא+תוכן>>>הוספת קובץ>>>>עיון>>>>>>>שלח

,יש לי בעייה קצת אחרת

המחשב לא מקבל אפילו את התקן הUSB של המצלמה... אז מנסה לבדוק למה ומדוע אני לא מצליחה אפילו להגיע לשלב שבו כשאני מכניסה את כבל הUSB למחשב שום דבר לא עולה... אח...איזה ניסיונות...:)

מאיוש י

New member
../images/Emo182.gif אני אגיד לך למה הוא לא מקבל

את ההתקן כי כנראה כבר מחובר אליו התקן נוסף של המדפסת ובמחשבים ישנים אין מספיק כוח לשני התקנים ולכן כדי להעלות תמונות הוציאי את הכבל של המדפסת או שרק תכבי אותה ואז תנסי

zhavaeli

New member
סמויה פה בפורום, היתה לי בעיה להכניס תמונות

מהמצלמה , והטכנאי שבא לתקן בעיה אחרת פשוט במקום להכניס את הכבל מקדימה הכניס אותו מאחורה . ובאמת עכשו אני בקלות מעבירה תמונות מהמצלמה למחשב.

יוכילה ברוכה השבה מבית הספר!!!! שתתחילי

ברגל ימין ושילך בקלות! אבל הכי טוב שאת חוזרת לפה בסוף....

רותי410

New member
לא הבנתי מילה, אבל חכי, עוד אין לי מכשור

מתאים, כשיהיה נדבר. מניסיון, אני יודעת שאת מורה טובה.

רותי410

New member
בכיף!!!! אני רק מחפשת פרטנרים להליכה

אם כי יש הרבה מתנדבים כי זה הטרנד היום. מה עוד, שיחסית אלייך, אני ממש זקוקה לזה. ואם אני אמשיך להכין עוגות בטירוף (יחסית אל מה שאני רגילה) בעקבות ההצטרפות לפורום הזה, יש מצב שאני לא אוכל להיכנס בדלת עוד מעט!!!

למעלה