סיפורים חדשים
בשבוע שעבר יצא לי לפגוש את האני האובססיבי שלי... יצאתי עם בחור, ידיד של חברה שלי, ל- 3 פגישות. בפגישה השלישית החלטתי לספר לו קצת על המשברים שעברתי בחודשים האחרונים, גם כי הוא נראה לי בחור טוב (לא מזיק?
) והחלטתי שאם אני ארצה בהמשך קשר אז לא תהיה לו נקודת התחלה חלקה לחלוטין (משקעים נפשיים) ועדיף לספר... לא שגמרתי אומר להמשיך עם הבחור בקשר, אבל רציתי לראות את תגובתו. התגובה היתה משביעת רצון, אבל כשחושבים על זה הוא הנהן כמו הכלבים האלה על הדש-בורד על כל דבר שאמרתי בכלל בשלושת הפגישות אז זו לא פונקציה. בשלושת הפגישות נשארתי לישון או שהוא נשאר לישון. בלילה השלישי החלטתי שאני נותנת צ'אנס לסקס, אבל לעזאזל... לא יכולתי לגעת בו אפילו. משהו בו דחה אותי פשוט. אולי זו ההתנהגות המתרפסת? הרגשתי שאני מחזיקה ילד קטן בזרועותיי. בקיצור, לקחתי לי יום יומיים לחשוב על זה. בינתיים קיבלתי כמה טלפונים וגם החזרתי, שום דבר מעבר לרגיל. יומיים לאחר מכן הוא שלח לי הודעה אם אני רוצה לספר לו משהו או שהוא יבין לבד. התקשרתי ואמרתי את שעל לבי- שאני לא בטוחה אם מתאים לי ושאם ירצה ניפגש שוב. שמעתי בקולו שנפגע אבל נו, מילא... איך אפשר לא לפגוע כשדוחים מישהו? אוי ווי, הייתי צריכה לברוח להונלולו לפני שהחלטתי לסיים את הסיפור איתו. עברו עליי כמה ימים של טלפונים, הודעות, סחיטות רגשיות וחומריות
. הכי לא נעים שחברה שלי באמצע. הוא התקשר אליי ואליה לסירוגין ושפך את כל הג'ורה שלנו עלינו. הבנאדם חי בסרט מוחלט. בקיצור, יום אחרי שקיבלתי מיילים וטלפונים והרגשתי די חרא שנקלעתי לסיפור הזה (עם בנאדם שמאשים אותי ב"אובדן זמן יקר" חי חי) קמתי בבוקר וזה נחת עליי. ההבנה של מה זה להיות בצד השני. כמו שידיד שלי אמר- "מה זה כשאדם חושב בשבילך, מרגיש בשבילך, מחליט בשבילך מה אתה ומי אתה ומה אתה צריך לעשות." זו היתה סוג של הקלה...
בשבוע שעבר יצא לי לפגוש את האני האובססיבי שלי... יצאתי עם בחור, ידיד של חברה שלי, ל- 3 פגישות. בפגישה השלישית החלטתי לספר לו קצת על המשברים שעברתי בחודשים האחרונים, גם כי הוא נראה לי בחור טוב (לא מזיק?