סיפורים לשעת לילה ב-
אנשים!

sweet shir

New member
סתיוש. <:

חח איזה לא אופייני זה לראות את השם משתמש שלך בפורום הזה. XD

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif טוב, אז בוא נציע רעיונות ,

כל רעיון הוא טוב .. ואם למישהי יש מספרי טלפון של רדיו שאפשר להגיד להם לשים שירים של מקפליי, לא אכפת לי להתקשר, ועדיף שעוד בנות יעשו את זה כדיי שיראו שיש ביקוש D: ולגבי רדיו אקטיב, לפי מה שידוע לי יש אותו כבר על המדפים והוא "נחטף" דיי מהר :] ופוסטרים של מקפליי סוףסוף יש D: עיתוני נוער מפרסמים דיי הרבה פוסטרים שלהם גם בזמן האחרון D: ויש הרבה מכתבים שהם מפרסמים של כמה מהבנות פה גם :] במפגש פורום אפשר שכל אחת בבית תכין כמה אלונים על הלהקה מקפליי ואפשר לחלק אותם לכמה אנשים שם שיהיו מודעים אליהם, להכין שלטים, לשים מוזיקה שלהם [אם למישהי יש איזה רמקול חזק שתביא אותו D:] ואממ , תציעו עוד D:

rox love BSM

New member
מקפליי כבר מוכרים בארץ,כאילו רמת הפופולריות

שלהם עולה,זאת לא הבעיה. הבעיה היא לשכנע את מקפליי לבוא לפה כי ישראל היא מיקום בעייתי,עובדה לוקח שנים להביא לפה להקות. +נראה לי שאחרי הסיבוב של אפקלוזאנדפרסונל ואחרי שיחרור האלבום הם הולכים להתמקד בארה"ב. אם הם יצליחו להיכנס לשוק האמריקאי יהיה לנו הרבה יותר קל להביא אותם...

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif אז אם לא צריך לפרסם אותם בארץ ..

באיזה דרך אפשר להביא אותם ?

rox love BSM

New member
לא אמרתי שלא צריך אמרתי שזו לא הבעיה

המרכזית. סימפל פלאן היו מורסמיםמאד עוד כשאני הייתי בכיתה ט' והם באו לארץ רק השנה (עכשיו אני בי"ב) זה לא רק רמת הפרסום זה עד כמה הלהקה רוצה להופיע במדינה כלשהי ויש לי הרגשה שמקפליי לא כלכך רוצים להופיע פה זה הכל..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif הא ,

אז השאלה היא, מה אפשר לעשות כדיי לתת להם הרגשה להופיע בארץ ?

rox love BSM

New member
לפי דעתי הם מחפשים מקומות שכרגע יכניסו

להם כסף,כמו אמריקה הלטינית שיש להם מלא מעריצים שם. הם לא טסים לארה"ב כרגע כי הם לא רוצים לקחת סיכונים ולהפסיד כסף. אם עוד חנויות יביאו דיסקים ודיוידיס שלהם לפה,והכל יימכר במהירות (ויביאו הרבה דיסקים לא רק 10 בכל חנות) אז הם יבינו שאם הם יבואו הם לא יפסידו כסף. וכמובן שזה לא רק הארידנידאגיוטום זה כל הצוות שלהם ובמיוחד המנג'רים שלהם שצריכים להבין את זה...

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אז בעצם צריך לקנות

דיסקים של מקפליי בארץ, אבל בשביל זה צריך לפרסם אותם יותר בארץ וזה בדיוק מה שהתכוונו לעשות מתחילת ההודעה D: זה תהליך ארוך, אבל אני מקווה שהתוצאות יהיו טובות ^_^

מורניק23

New member
אני מתחרפנת כבר :(

אני אשכרה מחפשת איך לנסוע ללונדון לראות הופעה שלהם וזה נורא נורא נורא יקר אין, חייבים להביא אותם לארץ.. חייבת להיות דרך!!! יש מייל של המנהלים שלהם אולי? אני אשלח להם הודעה ואני אתחנן חחח

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifהכל טוב ויפה,הבעת את דעתך ואני מכבדת

את זה. נתת רעיונות מעולים,שחלקם כבר נאמרו בפורום הזה וה(סו קולד) בעיה היא איך מיישמים את זה (מיישמים?מייסמים?ליישם?לייסם?) הקיצ' ראש אחד שונאי מקפליי,אני רואה כל שבוע בדבר הזה ששולחים סמסים תמיד יורדים על מקפליי ואומרים שהם לא טובים ושהם לא חתיכים ובלה בלה בלה. ועם כל הכבוד למעריב לנוער,הוא הרבה פחות פופולרי מראש אחד וגם אם תהייה פה ושם כתבונת עליהם זה לא יעזור. ועד שלא יינתנו הזכויות להשמיע את מק בארץ אין לנו בכלל טענה לפנות לתחנות הרדיו! כמו שהבנתי מהמכתב שלך,את היחידה שיצרה קשר עם סטפני עבדה איתם ושהיא תעביר את זה לוונדי הזו. למה לא פרסמת את המייל שלה פה? אם כולנו היינו שולחות לה מיילים "מרגשים" על מקפליי והיא הייתה מעבירה 20 מיילים לוונדי ולא אחד,את לא חושבת שההשפעה תהייה שונה? ואם רק את יודעת על הDVD יש סיכוי שגם עיתוני הנוער לא יודעים על זה ואז לא יהיה להם כ"כ קייס לכתוב. "השטויות במייספייס" זה לא שטויות. זו דרך. זו לא דרך הכי טובה. אבל כשהם שלחו לי את המכתב להפסיק עם הבנארים הם שלחו את זה לנערה שכתבה שישראל רוצה אותם. לנערה מישראל. אז אם נהייה כ"כ פסמיות,ונרד על כך דרך שיש למישהי להציע,זה באמת יעצבן אנשים. אבל אם במקום נכבד את הדרכים של כל אחת וננסה לשפר ולהציע חדשות ההודעה לא תעצבן אף אחד (לא שאני חושבת שהיא עיצבנה יותר הכעיסה) ויהיה יותר קל לחשוב ביחד על מה לעשות. הרי כולנו רוצות שהם יבואו. לא?

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifכן .. ראש אחד ה$^$%&# ../images/Emo69.gif

שונאת אותם
ואני מסכימה איתך בהכל D:

למעלה