סיפורים לשעת לילה מאוחרת

srullli

New member
סיפורים לשעת לילה מאוחרת

זה היה לילה סגרירי וקר, ערפל כיסה את פניי הרקיע.... גשם ירד, הרוח נשבה בחוזקה , הוילון תפח ונמוג, תפח ונמוג..... כמו מתוך סופה בוערת העץ המצוי מחוץ לחלון נקש פעמים מספר על עדן החלום , כאילו מתוך רצון להזהיר מפניי הבאות........ טיפות זלגו על השמשה...... העצמות נקשו...... היתה אוירת פחד באויר, והיא הורגשה היטב ע"י יושבי הבית הנטוש..... צמרמורות אחזו בגוף...... היה קפוא.... לפתע (
! ) השתרך שביל של אור כחלחל שהתערבב עם אורות פנסי-הרחוב מבחוץ...... הכל נדם..... היה שקט מחריד באויר..... האור הכחלכל החל לשטוף את פניי החדר באורו הבוהק..... ופתאום AAAAAAAHHHHHHHHHHH טוב, מיצינו ....... סתם בא לי לרשום משהו..... עכשיו יהיה על מה לחלום בלילה :) טוב, אז תחילת סיפור - יש ! משפט : הנהג שלנו מלפלפון חמוץ , הוא ייקח אותנו לקיבוץ - יש ! מה עוד.....?....מממממממממ......ההההההממממ.....הארי קרישנה.....
אני זוכרת שכשהייתי קטנה תמיד שנות האלפיים נראו לי כ"כ עתידניות ורחוקות....תמיד הייתה מן אסוציאציה של משהו עתידני במיוחד.... מתכות....חייזרים..... הכל ממוחשב..... הכל מופלא ..... מצחיק לחשוב על זה ככה..... אומנם יש התפתחות טכנולוגית (ולא רק....), אבל המצב בהווה דיי רחוק מההשערות שהיו..... (גם בסרטים תמיד הציגו את העתיד של 2000 ו.... כאיזה משהו נורא מרוחק ומסתורי , חלל, קפיצות בזמן וכו´......) אוקיי.... אז נכון ....אני לא חותרת לשום מקום..... אני סתם מתקתקת פה מול המחשב....... לא נורא יהיה קצת "חומר" לקריאה לכל המשכימי-קום :) שרולי חושבת שעכשיו היא באמת תסגור את המחשב הארור לילה טוף אנשים ואנשות ליל מנוחה, רק שקט...... תהיה טובים
שששששש......
לילה........ :)

IC4

New member
2000

מכוניות מעופפות, בגדים מגניבים וצמודים, נעליים שלא צריך לשרוך. או סרטים אחרים: מגפות שמשמידות את האנושות , מלחמות , ריקבון כל דבר דבר צומח וחי וחיפושים אחר עולם אחר. בכל מקרה הכל בולשיט
בגלל זה אני קראתי לשנת המילניום אלף תשע מאות ואלפיים
שרולי את מזכירה לי שהייתי פעם בתחילתו של "פורום" שהיה RPG של מטריקס, לא ממש זוכר איך הם עשו זאת אבל כל אחד יצר לו דמות ויצר לו סיפור , ואנשים אחרים הכניסו את הדמויות שלהם לסיפור של אחרים והשתלבו שם... לא זוכר בדיוק עד כאן אייסי שאומר לכם הילדים הקטנים של החיים: מדע זה לא הכל, אבל ה"כל" כולל בתוכו מדע

חובשת

New member
אצרף גם משהו על 2000

תמיד השנים האלו נראו לי מיוחדות, בוגרות... אבל האמת, זה היה קצת יותר מאוחר... וכן- גם אני חשבתי שזה בגדים כסופים בצורות מוזרות ותסרוקות מופרעות... BE HAPPY

למעלה