סיפורים מהחיים
תפוז Live

סיפורים מהחיים ../images/Emo63.gifתפוז Live

היום ב-19:00 נארח בפורום סיפורים מהחיים ומהאינטרנט את הסופר המצליח רם אורן, שיענה לשאלות הגולשים במסגרת אירוחי הסופרים של חודש הספר העברי אתם מוזמנים כבר עכשיו לתפוס מקומכם ולהכניס שאלות בפורום.
מחר ב-11:30 נארח בפורום נשואים נשואות את יועץ הנישואין מוטי גלעם שיענה לשאלותיכם וייעץ לכם בכל מה שקשור לנישואין ויחסים. ניתן כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

בהביבו

New member
ניצלו"ש - הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוו קיי. אז העמוד הראשי חזר להיתעדכן. תוכלו להיכנס אליו ולמצוא עידכונים חדשים.
בסקר - תוכלו למצוא סקר חדש שייסכם את כל השאלות של מי בא להופעה "כל הקופה" ומי לא.
בלוח האירועים: תוכלו למצוא את האירוע של חודש יולי.. רמז: קשור לשבק"ס
קישורי הפורום: כן כן. בשקט בשקט גם הם מיתעדכנים!! תעיינו מדייפ פעם וגלו הפתעות חדשות. הטאג'ס - ליין: אנא קראו את הודעות הטאג'ס ליין, ואולי תגלו דברימים מעניינים. (בונוס: פינת קישור למשחק היומי. משחק שייכנס לקישורים ולטאג ליין מדי יום - שלושה ימים)

סבבה, כמה תוספות שלי

לגבי הסקר כל אחד ירשום את התשובה שלו בשרשור הזה (אני בחרתי בא בטוח כרטיסים מוכנים) עוד ארוע ללוח ארועים- חלוצי החלל הופעה במכבי מיוזיק פאקטורי יום חמישי שעה 22:00 (יכול להיות שמוקי מתארח לא יודע עדיין) ועוד משהו (לא יודע אם זה נחשב ארוע) שב"ק ס' מתארחים בעסק שחור יום חמישי שעה 00:00 עם השמעת בכורה של "כל הקופה" (למרות שאין לי מושג איך אני אשמע את זה אם באותו זמן יש הופעה של חלוצי החלל) עוד קישורים: האתר הישן של שב"ק ס' האתר הרשמי, המשובח, והיחיד של חלוצי החלל

בהביבו

New member
לא! הסקר בא במיוחד

אחריי שנפתחו כל כך הרבה שירשורים בנושא. השירשור הזה אל יהפוך גם הוא לשירשור של "מי בא להופעה".

בהביבו

New member
המממממ... ../images/Emo26.gif

זה סקר. שלא יודעים. אתה מוזמן להיתסכל בשלושה שירשורים האחרונים שבנושא ולראות מי כתב מה.

בהביבו

New member
רק בישבילך - אני אוסיף ללוח האירועי

ם. אה ו.. לוח אירועים לא בהיכרח מסמל את החתונה של הדודה.. זה מסמל הכל. גם הופעות.

choul

New member
בן

פעם היה סקר שכותבים את השם של מי שכתב..... והיום?

בהביבו

New member
"לא מהתקופה שלי"

לא ידוע לי על דבר כזה במערכת הפרדס שלנו. כל כך קשה? בבקשה: 28 target=_blank>1 2

ואוווווווווווו....

מי הגאון שהחליט שנעשה מכל השרשורים המציקים של מי בא ומי לא סקר??? כבוד!!!

למעלה