סיפורים מהניסיון שלכם

yapyap2

New member
סיפורים מהניסיון שלכם

היי חברי פורום,
אני מבקרת פה לעיתים רחוקות, אבל תמיד כיף לבוא לכאן ולהיזכר שאני לא לבד ב''מצבי''.
אז חיפשתי קצת בהיסטוריה של הפורום ולא ממש מצאתי..
אני אשמח לקרוא קצת שיתופים מהחוויות של אלו מכם כאן ששיתפו את בן/בת הזוג שלהם בעובדה שהם בתולים/חסרי ניסיון, ולשמוע איך היה, איך הלך, איך הייתה התגובה
אני כרגע במצב די דומה, הכרתי מישהו שאני ממש בעניין שלו, בשונה מ99% מהגברים שאני פוגשת, וההיגיון שלי אומר לי להישאר קול, ולהיות כנה ואמיתית ואין לי מה להתבייש במי שאני כי...זו מי שאני וזה הניסיון שלי וזה מה שזה, לא משנה איך אני ארצה להפוך את זה. למרות זאת הפאניקה משתלטת, אני קופאת, מסתגרת בעצמי כי אני בטוחה שברגע שאגיד שאני בתולה, הבחור ינוס על נפשו.. נורא מה שסרטים הוליוודים וילדים בני 17 חקקו לי בתודעה. :/
על מנת להגשים את מה שההיגיון שלי חושב, אני צריכה קצת חיזוקים חיוביים בצורת ניסיון של אנשים אחרים, כי הניסיון שלי מלא בבני נוער טיפשים וחסרי מודעות וחסרי התחשבות ..
מקווה שהייתי ברורה ושתרגישו חופשי לשתף או להפנות אותי לפוסט איפה שכבר שיתפו.

יום מקסים ואופטימי לכולם!!

anna the best

New member
סיפורים

היי
האמת אני גם הייתי בפורום לפני הרבה זמן... זמן שמרגיש כמו הרבה שנים. היייתי חסרת ניסיון עד גיל 22 (והרגשתי ממש ממש נורא עם זה). בגיל 22 היה לי חבר פעם ראשונה, קשר שהיה מאוד מגשש, מאוד מהוסס, ותכלס באמת שלא עשינו בו יותר מדי דברים שתרמו לי לניסיון. או ככה זה מרגיש.
בשנה האחרונה (אני בת 24) צברתי נסיון שלדעתי די הצליח להדביק את הפער מ"כולם", או כולם כפי שהיינו חושבים לפחות. אני חושבת שלמדתי ממש המון על המשמעות של ניסיון, וגם שהוא לא באמת אומר הרבה....מה שזה משנה זה רק את ההרגשה הפנימית שלנו שאנחנו "שונים", לא חלק מהקבוצה.
קרה לי מקרה מעניין לא מזמן. הכרתי בחור בן 19 ויצא לי לדבר איתו... הוא סיפר לי שהוא בתול וזה מדכא אותו ממש, שהוא מרגיש שהוא חייב לעשות את זה כבר רק כדי להוריד את התוית הזאת... שזה מאוד מפריע לו.
איכשהו קרה והמשכתי לדבר עם הבחור ובסופו של דבר זה הגיע לסטוץ. הדרך שבה הוא שכנע אותי להגיע למיטה שהוא כל הזמן ביקש ש"אלמד אותו" איך להיות טוב במיטה ועל הדרך הוא "יענג" אותי. ואני פשוט אוהבת ללמד אנשים ולייעץ להם דברים וזאת החולשה שלי... כמובן שהיו גורמים נוספים כמו משיכה ועוד.
בכל מקרה הפואנטה שלי היא שחוסר ניסיון הוא ממש לא בהכרח חיסרון והכל תלוי בנקודת המבט והצגת הדברים. ואציין שהבחור ההוא התברר כממש טוב וקשוב ובעל מוטיבציה לעשות הכל הכי טוב שאפשר והמפגש איתו היה מהנה מאוד, אפילו שזאת היתה פעם ראשונה שלו.

yapyap2

New member
תודה על השיתוף :)

חייבת להגיד, קראתי קצת בהודעות נבחרות בפורום, וגם באינטרנט על סקס ופרטנרים אידייאלים, מתחילה להבין שמדובר הרבה פחות ב"ניסיון" או "עם כמה אנשים הייתי" - ויותר ביטחון, ורגישות לבן אדם השני.
לדעתי, הרוב הכמעט המוחלט של האנשים פה הם הרבה יותר רגישים מהרגיל, וזה כשלעצמו נותן יתרון עצום על סטוציונרים ששכבו כבר עם יותר מ50 נשים. (או לפחות זה מה שהם אומרים........)

anna the best

New member
צודקת מאה אחוז

הניסיון והמספר פרטנרים לא קשורים בכלל לכמה האדם "טוב".
מה שחשוב זה באמת ההקשבה, הנכונות לתת, סבלנות ומצד שני גם ביטחון ו"שובבות"

jeshu

New member
את לא חייבת לספר לו שאת בתולה
הכי נורא הוא יבין תוך כדי והכי נורא הוא ישאל. אני חושב שגברים ייקחו את זה הרבה פחות רציני מאשר נשים. כל עוד תרצי שהסקס יתקדם ותראי נכונות לכך, לא צריכה להיות בעיה.
אישית, תמיד רציתי לפתוח קרום בתולין, אבל לא יצא לי.

למעלה