סיפורים פה...סיפורים פה

nose

New member
סיפורים פה...סיפורים פה

טוב אז שלום שוב תודה על קבלת הפנים קצת רקע עלי אני מתחתנת במרץ בברייטהול באולם למעלה לקחנו את ציק צאק צילום את מיקס גוני בגים -אלי בל התקליטן מעצבת את נילי בן דוד היא המעצבת הבית של האולם שימלה קניתי בעמנואל שיער אצל ינקה איפור אני מתלבטת עדיין שמעתי על אדה לזורגן שהיא טובה אני ממש צריכה חוות דעת עליה אשמח לקבל חוות דעת על מאפרים נוספים שמעתי על בועז שטיין ועל ירין שחף מי מומלץ??? וזהו לבינתיים...פורום נהדר יש כאן...

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif וברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

לגבי מאפרים: השמות שציינת הם של מאפרים מאוד נחשבים, אבל בד"כ עולה המון כסף להתאפר אצלהם. יש להם מאפרים שעובדים איתם וגובים קצת פחות (עדיין יקר!) אבל הם סתם מאפרים רגילים שסיימו קורס איפור בבית הספר של אותו מאפר. אני אתן לך דוגמא: באיל מיקיאז´ איפור ע"י אחד מהמאפרים הזוטרים עולה 180$. עדיין יקר מאוד יחסית לזה שמדובר במאפר צעיר וחסר ניסיון... אותי אפרה אתי אלבכרי, שהיתה נהדרת. האיפור היה מקסים, עמיד וייחודי. חוץ מזה שאתי היא יותר ממאפרת, אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי...

ברוכה הבאה ומזל טוב.

שני המאפרים שציינת נחשבים לטובים מאד. לא שמעתי על עדה לזורגן, אבל אתי אלבכרי בטוח תדע... יש פה הרבה בנות שקנו שימלה בעימנואל. בחירה מצויינת ע"פ חוות הדעת שלהן.

למעלה