סיפורים פה...

Yaron5000

New member
סיפורים פה...../images/Emo63.gif

זה מדהים איך שכל בחורה או בחור שעובדים בחנות של מוצריי טבע הופכים להיות רופאים בין יום. לפניכם שיחה טיפוסית (עם מעט תוספת של הומור) ביני לבין אחת מחכמות העיר שעובדת בחנות טבע, אני שואל מבלי לחשוף את מחלתי אם יש משהו שיכול לעזור לעייפות כרונית ותשובת המוכרת בעלת מוטיבים של לאפלאפית במצב אקוטי היתה: "תשמע, אני יכולה להמליץ לך על המוצר הזה כי הוא ממש מעולה בעיקר בגלל שהוא מכיל גרעיני חתול מוקפץ (כאילו כזה) והמוצר השני לעומת זאת מאוד עוזר למטבוליזם של האוזניים ותורם להשגת מזרח תיכון חדש ואילו המוצר השלישי מכיל סיבים אופטיים טבעיים של עכבישי טרנטולה שמגדלים במיוחד בביתו של מועמאר קדאפי רק למטרה זו" ואני תוהה "אולי לא הבהרתי את שאלתי כמו שצריך ?…בסך הכל שאלתי מה עוזר לעייפות" אני בטוח שהיה כתוב "חנות טבע" על השלט בכניסה בחוץ… והיא מוסיפה בלהט, "אבל הצעקה האחרונה בתחום הזה הוא המוצר הזה שנמצא בצנצנת מיוחדת שעשויה מזכוכית טהורה שמאוד עוזר למערך הטרמודינמי של האיזון הביו ג´יפתי לאנשים שסובלים מעצמם וזאת מכיוון שיש לו תוסף של ויטמין X2558965412 או שאולי זה X2558965413... לא זוכרת, אני אבדוק לך" אני משתגע וכוסס את ציפורניי מרוב מתח "האם זה 2 או 3 בסוף …" אני דווקא הייתי מעדיף שהמספר הנגרר של הויטמין הזה יהיה לי בבנק (בדולרים)… האמת שלא נראה לי שהיא בעצמה הבינה את ההסבר שלה (מסכנה, היא ממש תשושה מעצמה) החיוך שלה נמרח מאוזן לאוזן כשהיא סיימה להסביר לי את המצב המולקולרי של כל המוצרים בחנות ואז היא גם נקבה במחירים "האטרקטיביים לכל כיס" של המוצרים הללו אני מתייעץ לשניה עם עצמי וחושב …"אולי אני כבר אקח משכנתא בפעם אחרת…העיקר הבריאות לא ?" ואז אני אומר לה "אמממ….תיראי, העניין הוא שיש לי טרשת נפוצה, מה יכול לעזור לי באופן ספציפי ?" והיא אומרת בחיוך פחות מרוח " שמעתי על זה…מה זה בדיוק טרשת נפוצה ?" יש !, התקלתי אותה…היא כנראה עוד לא הגיעה לפרק הזה בספר היא מוסיפה ושואלת "אם אני אתן לך את מספר הטלפון של הנטורופתית שלנו שתהיה כאן אחה"צ זה יעזור ?" אני חושב לעצמי במהירות "טלפון ? בחורה ?, בטח שאני רוצה" בפועל מצאתי את עצמי אומר במבט רציני ועסקי עם קול עמוק "כן" שעת אחה"צ הנכספת הגיעה ואני אוחז בהתרגשות את מכשיר הפלאים שהמציא גרהם בל ומחייג אני חושב לעצמי "בטח יש לה קול מה זה סקסי ועדין" "שלום, אני מעוניין לדבר עם הנטורופטית שלכם" "רק שניה אני מיד מעבירה לך אותה" מוסיקת רקע שלHold משתדלת להנעים את זמני ולאט לאט מביאה לי את החלאסטרה "הלו" אומרת הנטורופתית שמתפרצת לקו בקול "נשי וענוג" של ג´ו קוקר…(אהה??!! אני מופתע) הצילו…מה זה הקול הזה ? ולחשוב שיש לה ציצים…וחוץ מזה Who’s the fuck is Alice היא אמנם ידעה מה זו טרשת נפוצה אבל היא בהחלט הודתה שהיא צריכה מעט זמן להציץ בחוברת כדי לספק לי את המידע הדרוש. ההמלצות שלה היו : SuperQ10 ויטמין B לסוגיו נוגדי חמצון (E) מגנזיום (אם אני זוכר טוב) מולטי ויטמינים למיניהם מוסר השכל, אם בטרפצת חפצת לטפל בדרך הטבעית והמוכרת לא היתה מספיק מקצועית לנטורופתית אתה מוזמן להתקשר גם אם תחטוף חום כי אתה מצפה לקול אחר היא זו שתראה לך את האור אפילו אם יש לה קול סקסי של חמור במיומנות היא מדפדפת בחוברת בעלת הערך הרב שבדרך כלל מחולקת בחינם לקהל הרחב תשובה טבעית ומנומקת היטב תמיד יש אבל המחירים גורמים לכיס שלנו להתייבש שלכם, ירון

סיאמית

New member
סופר-סופר-סופר אטרקטיבי ../images/Emo13.gif

אהבתי! במיוחד את ה"שמעתי על זה" שאמרה לך המוכרת... מכירה! לא אשכח איך בחור אחד שעבד איתי ניסה לשכנע אותי שמה יש לי בעצם זו "טרשת חרמשית" (לא עלינו!!) וגם סיפר לי בצער שחבר שלו הולך או-טו-טו למות מזה ואיזה ספורטאי מצטיין הוא היה פעם ועכשיו (משיכה באף) הוא מונשם וכבר בשלבי אריזה סופיים... "נפוצה!!!" צעקתי עליו... "לא חרמשית!!!" אבל הוא התבונן בי בצער הזה שאנשים שמחוברים לעצמם מקדישים למדחיקנים מהסוג שלי ואמר לי חרישית..."יהיה בסדר".... וגם: "הרפואה עכשיו נורא מתקדמת".... שיהיה לכולכם סופ"ש מצויין! אני הולכת להפשיר פשטידה וגם קניתי עוגת בננה!!!

Yaron5000

New member
הי סיאמית

מה שלומך ? איך מתקדמת הבטן ? תרגישי טוב !!! ירון

סיאמית

New member
הי ירוני ../images/Emo23.gif

בדיוק כתבתי לרומי בתחתית העמוד מה שלומי... והוא לא השתנה ב-40 השניות האחרונות... תרגיש טוב בעצמך יקירי ושיהיה לך סופ"ש מעולה!

Yaron5000

New member
../images/Emo66.gifחה חה ושוב חה...../images/Emo66.gif

אני "חולה" על האנשים האלה שנהנים לפנטז לנו מול העיניים על מחלות סופניות ולהגיד בסוף "הכל יהיה בסדר". בעיקר אני "אוהב" את אלה ששומעים שם של מחלה שמורכבת משתי מילים ונאחזים דווקא במילה שאפשר לצרף לה בסמיכות מילה אחרת נוספת שהופכת את המחלה לקטלנית והם גם ממש מנומסים ומנחמים אותנו שיש חיים אחרי המוות והעולם הבא נראה הרבה יותר טוב... (זה ברור שהוא נראה הרבה יותר טוב אם אנשים כמוכם נמצאים בעולם הזה)
כמו שאמרה סיאמית אהובתנו שידיד אמר לה ש"טרשת נפוצה" זו "טרשת חרמשית"… והגרוע מכל שהם גם בטוחים שהם לא טועים… איזה "נחמדים" !!! אבל עליכם אני מת !!!… ביי ירון

RomiVais

New member
היי ירוני.. ../images/Emo24.gif

אהבתי!!
זה מדהים כמה שטויות אפשר לשמוע מאנשים.. אבל זה חלק מהחיים והעיקר תמיד לנסות לקחת את הדברים ברוח טובה.. ולצחוק! מה שלומך ירוני? איך אתה מרגיש? אתה מתכוונן להתחיל לקחת את כל הרשימה שנתנה לך? שיהיה לך ולכולם סוף שבוע נפלא ביותר
גדול,

Yaron5000

New member
הי רומי !../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

ציפור לחשה לי שאת מכה גלים בתחום הרומנטיקה המדברית… הגעת לגיל שאפשר להתחיל ותזכרי שחשוב גם התרגיל בהצלחה בכל מה שתאחלי לעצמך !
ירון

לילית7

New member
הי ירוני

נהנתי לקרוא
כ"כ מוכרת לי הסיטואציה... בגלל זה אני בכלל לא טורחת להתייעץ עם המוכרים
ומראש מבררת מה צריך ונכנסת לכמה דקות, לוקחת מה שצריך ובורחת משם. אם ניסית את קואינזים 10 אשמח לשמוע איך התרשמת... פעם ניסיתי וממש לא הרגשתי שינוי אבל ניסיתי רק כמה ימים. סופשבוע נהדר לכולם

Yaron5000

New member
לילית !../images/Emo140.gif

לא השתמשתי בתכשיר הזה אבל אני סתם מנצל הזדמנות לשאול מה שלומך... דרך אגב, תודה על מה שכתבת באתר שלי ירון

לילית7

New member
ועוד משהו

בקשר למוצרים למיניהם - יש ג´ל ממש מעולה שניתן לקנות גם בלי מרשם רופא (עדיף עם מרשם כי אז יש 50 אחוז הנחה) שנקרא ג´ל וולטרן (במקור משוויץ) ואפשר למרוח אותו במקום מסוים שכואב, זה דומה לבן גיי האמריקאי אבל בלי "הניחוחות" של בן גיי. וחוץ מזה שלומי בסדר, סובלת מהחום, עושה "מחקר" על טילונים למיניהם
אתה כותב מאוד יפה, ואפשר לראות את זה גם באתר שלך...

RAZ21

New member
מדהים

עד כמה מטומטמים הם יכולים להיות??? נמאס מכל התרופות ה-"טבעיות". תרופות קסם. מה בדיוק טבעי בהן? מי אמר שהן בטוחות יותר מתרופות "לא טבעיות". כל עולם הפרמקולוגיה, כל המחקרים הניסיון והידע נמחקים אצלם בין רגע לטובת הטבעי, לכאורה. טוב, אז ככה, פיתחתי לאחרונה תרופה טיבעית המאפשרת לסובלים מחוסר תעופתיות. התרופה הרקוחה ממספר רכיבים, סודיים ברובם, אך כוללים אספסת, חציר, וקליפות בוטנים, מאפשרת לסובלים לעופף כרצונם למרות המום המולד הנוראי-חוסר בכנפיים.

למעלה