סיפורים קטנים על אימון של שבת

irontal

New member
סיפורים קטנים על אימון של שבת

אז קמתי בבוקר .... כמובן מאוחר (שש וחצי)
והתיישבתי על הטריינר לאימון מייאש וארוך. מה לעשות בנות, על אף כל התמיכה שלכן עדיין לא בא לי שזה שנוהג ברכב המלווה יסתכל לי על הגב וישאל את עצמו איפה מתחבא האוכף של האופניים..
. ואחר כך באו העיסוקים של שבת אבל עדיין יש לי צורך בעוד פעילות קטנה, אז הנה הרעיון. גייסתי את הקטן ( בן 10) והחלטתנו על פעלות משותפת של הליכה מהירה מסביב לשכונה - בערך שעה. ככה גם נעשה כושר וגם נהנה משעת איכות. מה דעתכן? ודרך אגב עוד לא מצאתן לי חתן?

מור שלז

New member
אהבתי איך שגייסת את הקטן לעניין../images/Emo140.gifאחלה רעיון

גם אני מנסה כמה שאפשר לגייס את המשפחה, לפעילויות כאלו ביחד. כבוד ענק על אימון הטריינר!!! צריך הרבה כוח רצון וחוסן מנטלי בשביל לקום בשבת בבוקר ולרכוב על ... טריינר. אני למשל לא מסוגלת... מעדיפה לצאת בחום, בקור, גשם, רוח ורק לא לעשות טריינר. יחד עם זאת היה לי קצת עצוב לקרוא את מה שכתבת: "עדיין לא בא לי שזה שנוהג ברכב המלווה יסתכל לי על הגב וישאל את עצמו איפה מתחבא האוכף של האופניים.." אני מכירה כל כך הרבה גברים, שעולים על אופניים עם עודף משקל, וזה לא מפריע להם... להיפך משבת לשבת רואים איך הם הולכים ונעלמים, משילים עוד ועוד קילוגרמים, ומקבלים הרבה מחמאות. בשבילי, האימון של שבת בבוקר הוא הכיף של השבוע. לפגוש חברים, להרגיש את הרוח בפנים, הנופים המדהימים, תחושת החופש האולטימטיבית. פשוט אין כמו רכיבת שבת. תפרגני לעצמך את זה...

מור שלז

New member
ועוד בקשר לאימון עם המשפחה

אני תמיד צוחקת שתכנית האימונים שלי מכילה מעבר לריצות הרגילות שרואים בהרבה תכניות (ריצת פרטלק, ריצת טמפו, ריצת שחרור ועוד...) גם כמה ריצות מיוחדות:
ריצת נשמה: ריצה שלי, לבד, בלי שעון דופק, המחשבות מעופפות להן והנשמה מתנקית ומטהרת
ריצת זוגיות: ריצה עם הבעל, בדרך כלל שבת אחר הצהריים (וזה עוד אחרי רכיבה בבוקר...)
ריצת ילדים: ריצה עם הילדים - כשהם מבקשים להכנס לכושר. ריצה שמשלבת הרבה קטעים של הליכה, משחקים (ספרינטים לכל מיני עצים ושלטים שפוגשים בדרך) והרבה הרבה דיבורים (בעיקר שלי, אני מדברת ומעודדת אותם נון סטופ, בזמן שהם מתרכזים בלנשום)

למעלה