סיפורים, רבותי, סיפורים

johny r

New member
סיפורים, רבותי, סיפורים

טוב, בתור אורח חדש באכסנייתכם (וזקן הפורום, אם אני לא טועה), קודם כל הרשו לי לומר לכם כל הכבוד לכם על הפורום המושקע הזה. הרבה בקיאות יש כאן. כל הכבוד. ועכשיו לעניין: יש לי הצעה: שרשור סיפורי פינק פלויד. אם יש לכם סיפור מעניין, משעשע או חשוב מאיזושהיא סיבה, משהו קרה לכם או למישהו שאתם מכירים - והכל עם קשר לפינק פלויד - כתבו אותו כאן. זה גם יכול להיות משהו בדיוני בהשפעת הפינק פלויד או כל דבר אחר שנראה לכם קשור, למרות שאודה שחשבתי במקור על חוויות ודברים שקרו. אם העניין ימריא אני מבטיח סיפור פינק פלויד משלי. קדימה ! תנו לכשרון שלכם לרוץ !

Nir of GondoliN

New member
פרוייקט נחמד..

אבל אתה לא זקן הפורום

meandmeandme

New member
רעיון נהדר!

אני ילך לחשוב לי קצת ויחזור עם סיפור בקרוב. בנתיים תכתבו אתם!

נימרודל

New member
יש לי משהו...

פעם חלמתי שאני בבית קפה באנגליה, אני שותה לי הפוך ושומעת דיסקצן ופתאום אני רואה את גילמור לייד הדוכן קונה משהו, אני כמעט נחנקת ואז אני ניגשת אליו ואומרת לו באנגלית: אתה דייויד גילמור נכון? מפינק פלויד. ואז הוא צוחק ואנחנו מתחילים לדבר על מוסיקה ועל ישראל וכל מני זה בבש נשמע כמו מדע בדיוני זה אפילו דיי מצחיק...

meandmeandme

New member
ואי...

הלואי עלי... אפילו רק בחלום!
איזה בן אדם מלך! מישה ושהוא לא הייתי רוצה לפגוש בבית קפה זה רוג'ר ואטרס. אם אני יגיד לו שלום הוא בטח יתחיל לקלל אותי ולהיות Gloomy (המבין יבין
).

meandmeandme

New member
או! יש לי סיפור!

אני הכרתי את חברה שלי לשעבר דרך פינק פלויד. היא גרה בישוב ליד הישוב שלי וכמה חברים שלי סיפרו לי שהם פגשו אותה ושהיא חולת פינק פלויד. אני באותה תקופה הייתי נואש מאוד בחיפוש אחר אנשים שאוהבים את פינק פלויד כמוני מיד ביקשתי שיכירו לי אותה. אחד מחברי שלח לי את האיסיקיו שלה ומיד התחלנו לדבר. יותר מאוחר הקשר התפתח בכיוון הזוגי ואז נהרס כליל (
) בגלל סיבות שלא אפרט עליהם עכשיו. אבל זה בטח לא היה בגלל פינק פלויד
. זה סיפור הפינק פלויד שלי לבנתיים. אני ימשיך לחשוב ולחפש סיפור קצת יותר מעניין.

VeraLynn

New member
הזכרת לי סיפור! :)

אני חולקת איתך חצי סיפור חחח התחלתי לשמוע פינק פלויד בגלל המורה שלי לגיטרה כי הוא לימד אותי את השיר ויש יו וור היר ונדלקתי עליו חח והייתי צריכה לנגן אותו עם מישהו אחר ובשלב מאוחר יותר נהייה חבר שלי אז זה גם קשור איכשהו חחח:) אני אחשוב על עוד סיפורים ואחלוק איתכם :)

אוו..גם לי יש משו כזה.

לפני שנה, בחפש הגדול, הייץי מבלה הרבה בבריכה. למציל שם היה קעקוע על הבטן, שירד לתוך המכנסיים
של שתיי ידיים מוזרות. מישהו כבר מנחש מה זה? אקציר, הוא כל הזמן אמר לי שזה של שיר של פינק פלויד שהוא נורא אוהב..קוראים לו וולקאם טו דה מאשין. ישבנו בחופש הגדול ודיברנו מלא על מוזיקה, והוא כל הזמן אמר לי שאני חייבת להתחיל לשמוע פינק פלויד (שמעתי אז בעיקר רוק ישראלי) כי זה ה-דבר הכי טוב. בהשפעתו התחלתי עם השיר הזה...עברתי לאלבומים..והנה אני כאן... אבל המציל כבר בהודו לשנתיים, והוא לא יודע שאני גם כבר התמכרתי. אבל, אם אתה רואה את זה, מציל שלי- תדע לך ש... אני שומעת פינד פלויד!

אכן...

מה שכן- הוא היה גורו, נשאר גורו, והוא עכשיו איפה שכל גורו צריך להיות:) תנצב''ה. נימרודל, אגב-יש לך אייסיקיו?

yuvalpik

New member
זה מצחיק......

אני בדיוק היה לי חלום ששלחתי מכתב לרוג'ר וואטרס (דבר שחשבתי לעשות כבר הרבה זמן) וכתבתי לו, שדוגרי לפני שהוא מזדקן לחלוטין, שיעזוב את האגו שלו ויצתלצל עם גילמור לטובת הופעה שתיכנס לספרי ההיסטוריה כ"הופעה הכי טובה והכי גדולה מעולם" ואחרי זה נפגשנו, ודיברנו ויותר מזה אני לא זוכר אבל אחלה חלום.... גם הייתה לי אחלה של אנגלית שם

למעלה