סיפורי אורי/דור.

FireDragon

New member
סיפורי אורי/דור.

תקשיבו אנשים, אתם בוודאי לא מכירים אותי, אבל אני צריך עזרה וזה נראה לי המקום לבקש. קצת רקע קודם כל- דור: שנה מבוגר ממני, גר במושב נידח בדרום, פגשתי אותו בפסח שנה שעברה, ביליתי איתו שלושה מים נפלאים, בהם חוויתי את הנשיקה הראשונה שלי, ויכולתי לחוות גם את ה%&@%^ הראשון שלי... הקשר ניתק מנסיבות שלא קשורות לאף אחד מאתנו... גם אחרי שמונה חודשים עדיין התפללתי לפגוש אותו שוב, עדיין זכרתי ואני עדיין זוכר את הניחוח שלו, העניים שלו.... אורי: את אורי פגשתי דרך ידידה משותפת, הוא גר בהרצליה וגם הוא לא היה הזיון הראשון שלי...איבדתי את הבתולים באמצע, בין שניהם, אני חושב שאורי הוא הראשון שהגעתי אליו לרגש קרוב במקצת לאהבה. אני מדבר איתו חמש-שש שעות ביום, באופן קבוע, הקשר בנינו לא מוגדר, וכדי לשמור אותו ככה אנחנו נמנעים ממצבים אינטימים שעולים על מזמוזים מקסימום. אני מת עליו, על האופי (ולא חסר לו) והיופי (שממש לא חסר לו) אחרי חודשיים עם אורי, נחשו מי הופיע?!? נכון אנשים, דור. הוא הציע לי לחדש את הקשר בננו. עכשיו מה אני עושה? מוותר על הזדמנות שאני מתפלל לה כבר שמונה חודשים? מקבל אותה ומאבד משהו קסום? נשאר עם שניהם ומסתכן בפגיעה בשניהם? מה אני עושה?

resputin

New member
ובכן, תשובה קונקרטית בין שחור ללבן,

אני לא יכול לתת לך כי אני לא יודע את כל הפרטים וגם אני קלות דחוק בזמן, כך שאולי אעשה זאת אח"כ. רק הערה קטנה וחשובה: נשאר עם שניהם ומסתכן בפגיעה בשניהם? כמו שאומרים, יקירי, על גופתי המתה. אם אתה חושב לנסות את שניהם יחד, אתה לא מגיע לאף אחד מהם. תהיה רציונאלי ותבחר אחד מהם, או תוותר על שניהם- בשום אופן על תנסה את שניהם יחד.

למעלה