סיפורי גיסות

טלאפ

New member
סיפורי גיסות

גם לי יש גיסה מהספרים (אלו של האחים גרים עם המכשפה הרעה) הכוונה לאחות של בעלי כי עם הגיסות השניות שלי (נשות אחי) אנחנו חברות כמו אחיות אז תודה לאל שאני גיסה טובה... אחות בעלי אוהבת לכפות את דעתה כל מה שהיא רוצה צריך להתקיים ואם לא אז "אוי ואבוי". כמובן שרבנו על הדבר הכי שטותי בעולם, לפני החתונה שלנו היא החליטה שצריך פתקים עם סידור שולחנות ואני חשבתי שלא צריך, בכל אופן זו החתונה שלי. לאחר מספר ויכוחים בעניין היא הצליחה לשכנע את בעלי וכמובן שזה גרם לפיצוץ בנינו שכמעט ביטלנו את החתונה (להזכיר לכם בגלל פתקים שמיים..). בסופו של דבר 3 ימים רצופים לפני החתונה במקום לעשות את ההכנות האחרונות של החתונה מצאתי את עצמי יושבת לבד ומכינה פתקים עם סידורי שולחנות. מאז היא עושה לי טובה שהיא אומרת לי שלום. כשהייתי בהריון והרגשתי רע במשך 3 חודשים היא לא טרחה אפילו פעם אחת להתקשר לשאול איך אני מרגישה. היום כשיש תינוקת היא אפילו לא מתקשרת לשאול מה שלומה. אז החלטתי שגם אני גיסה רעה, כשהיא היתה בהריון לא התקשרתי לשאול מה שלומה, עכשיו כשנולד לה תינוק גם אני לא מתקשרת לשאול לשלומו.- מסתבר שכך העניינים מסתדרים על הצד הטוב ביותר. המסכן הוא בעלי שנמצא בין הפטיש לסדן. מה שמצחיק אותי זה שריבים מתפתחים על הדברים הכי שטותיים בעולם, ולאחר זמן הם מגיעים למצב שלא ניתן לתיקון וחבל. זה רק סיפור אימה אחד מני רבים, וסליחה על האורך הייתי צריכה לפרוק את זה איפשהו...

בשביל זה אנחנו כאן, לתת כתף (ואוזן)

וכן, וגם כדי לקטר... איזה מזל שלבעלי יש רק אחים... והגיסה שלך באמת נשמעת כמו אחת שמתעופפת לה על מטאטא...מכשפופה... חזקי ואימצי

shelycat

New member
אפרופו סיפורי גיסות הנה אחד משלי...

חודש שעבר חמותי והחבר שלה עשו מסיבה יפה באולם (+קייטרינג+רביעיית ג`ז+D.J) לכבוד המעבר הרישמי שלה ושל החבר שלה לגור/לחיות יחדיו בחטא (הגדרה שלה לא שלי) בקיצור הם החליטו לחגוג את הזוגיות שלהם רק בלי ה"שייבה" הגענו היה נחמד והכל טוב ויפה פגשנו כל מיני אנשים וכמובן אחותו של החצי השני שלי בשלב כלשהו לא הצליחה להתמודד אם העובדה שאנחנו שם ונראים כל כך מאושרים יחדיו והיא החליטה לחפש צרות, ולמי פונים כשרוצים למצוא קצת צרות? נכון אלי! אציין עובדה נוספת והיא שהתנדבנו (אני ועמית) להביא את המצלמה שלנו ולצלם קצת תמונות מהארוע למזכרת. ולעיניין עצמו: בעודי עומדת בשולי רחבת הריקודים ומצלמת כמה תמונות הופתעתי מאחור ע"י ה"מפלצת"(כולה בת 18) והנה תמליל השיחה המדוייק: היא: חשבתי שלא תצלמי אותי אני:אל תדאגי לא צילמתי היא: תיזהרי השארת את עמית לבד, עכשיו הוא יבין מי את ויעזוב אותך. אני: לא נראה לי היא: אף אחד לא אוהב אותך אני: אוהב אותי אדם אחד יותר מאשר אותך-אחיך היא: את מסריחה אני: לפחות אני יודעת קרוא וכתוב (אני יודעת, לא מבריק מצידי) היא: את פרה אני: הסתובבתי והלכתי משם היא: מוווווווו........בקולי קולות שכל מי שפיספס עד עכשיו את הסצנה-עכשיו היה מודע אליה. כל הסצנה הזאת היתה קצרה יחסית בזמן והתרחשה לה מהר, אבל היא משכה לה תשומת לב של האורחים (שהורכבו מהמשפחות וחברים משני הצדדים) והוציאה אותה בעיקר אבל גם אותי בצורה לא ממש טובה ומכובדת, הרסה לאמא שלה את הערב (לא שקשה לגרום לחמותי לבכות-אבל אפילו אמני ריחמתי עליה), היא הועלמה ממקום הארוע ומאז לא ראיתי אותה ופעם ראשונה בחמש השנים האחרונות חמותי באה להתנצל בפני על האינסידנט.

צילולה

New member
אניבשוק אני בהלם אני המומה../images/Emo2.gif

מי היה מאמין לאיזה שפל אפשר להגיע...

בולי27

New member
כולה בת 18 וכבר מתנהגת

כמו כלבתה מנוסה... מי לימד אותה? אני מקווה שהיא תתבגר ותפסיק ושלא יהיה יותר גרוע. עכשיו יש לה לפחות תירוץ שהיא עדיין ילדה.

shelycat

New member
............

זה התחיל הרבה קודם להזכירך יש לי שם וותק כבר עוד מעט חמש שנים, היא אדם לא נעים בלשון המעטה עם שק של בעיות שלא אהב אותי כמעט מהרגע הראשון כי "גנבתי" לה אחיה וכבר כשהיא הייתה צעירה יותר היא קיבלה אותי במטר של גידופים שבבית נורמלי היו שוטפים לה את הפה בסבון, בכל אופן אנחנו לא מגיעים ל"ארועים" משפחתיים קטנים דוגמת ארוחות ערב/חג ושאר שכאלה כשאנחנו יודעים שהיא מגיעה כיוון שאף אחד לא מעיז להעמידה במקום כשהיא מתחילה להשתולל ולהתנהג לא יפה אליי ובסוף בדרך כלל האצבע המאשימה מופנית אלי(נו) בשאלה "למה אתם בכלל מתלוננים? למה אתם לא מוותרים לה?" בכל אופן אני לא אופטימית לגביה, היא אדם עם שק של בעיות וחרא של אישיות (אני לא קורבן יחיד פה, אני פשוט היחידה שמסרבת להמשיך להיות כזאת) היא בכל מיניי טיפולים פסיכולוגים למינהם ולמרות שההורים שלה רוצים לתלות בכך תקווה גם עמית וגם אני יודעים שעל אישיות שכזאת לא מתגברים. ומבחינתי אני תמיד אומרת ש"עמית הוא בן יחיד-כמו שהטבע התכוון" אפרופו היא גם מהילדים שאומצו מברזיל.

בולי27

New member
אבל יש נקודת אור.....

בעלך מבין אותך ותומך בך למרות הכל... אתם נמנעים מלהיפגש איתה, שזה כבר חצי בעיה פתורה. וגם את יודעת שהגנים האלו (הרישעות הזו) היא לא באמת בגנים של בעלך. אם היית יודעת כמה אני מייסרת את עצמי שלבעלי יש את אותם גנים כמו המשפחה שלו, ושאלו יהיו גם הגנים של הילדים שלי (אולי), היית מבינה מה את חוסכת מעצמך....

shelycat

New member
למזלי.

למזלי החצי השני שלי מבין אותי וכשהוא ראה כמה כאב לב זה גורם לי וכמה דמעות נשפכו על העינינים האלו הוא מיוזמתו בא ואמר "זהו-לא חייבים לפגוש אותה יותר" הוא היה זה ששיכנע אותי להפסיק להשתדל בטיעון "היא לא אוהבת אף אחד-אפילו לא את עצמה חבל להשקיע" והוא היה זה שכשהיא ואמא שלו יצאו נגדנו (אנחנו אשמים לא?) ואבא שלו עשה לנו "שיחות/בית דין שדה" בנושאים הללו הוא היה זה שאמר להם ללכת לחפש....הוא הודיע להם שזה אולי איכשהוא בסדר להתייחס אליו כך הוא מוכן להיות טולרנטי לזה אבל זה לא בסדר להפיל את זה עלי. אז אמא שלו ואחותו ,לא פעם, עשו לו את מה שאני לא העזתי לעשות "הוא היא או אני" והן כל פעם הפסידו מה שגרר בורגזים והעלבויות מצד אמא שלו בעיקר, שלא הבינה איך הוא בחור כל פעם אותי. זה הגיע למצב שהיה צריך לשכנע אותי להתיר לגיסתי להגיע לחתונה שלנו ובסוף פוייסתי והסכמתי-כמובן שגם אחרי החתנוה היה בלאגאן, כי אחותו עדיין לא ממש רצתה להתייחס אלי בנימוס או להתייחס בכלל (בשלב הזה התעלמה מקיומי בכלל, כולל בחתונה עצמה,וניסיון כמה דקות אחרי החופה כשדיברנו לעצמנו לבד למשוך את תשומת ליבו ממני, וכולל קפיצות על אחיה כשהוא מחבק אותי/מחזיק לי את היד כדי שיעזוב אותי פיזית) אחיה הודיע לה שאם היא רוצה מערכת יחסים איתו היא צריכה להסתדר איתי בתמורה הוא קיבל מטר נוסף של גידופים וקללות מהסוג הבריא ביותר. בכל אופן אני אוהבת אותו על כל מה שהוא ומי שהוא, על זה שהוא כל כך נהדר ועל כך שהוא תמיד חושב עלי קודם גם במחיר של נתק וכעס עם חלק מהמשפחה שלו. אפרופו לא הכל רע אצלנו בתחום המשפחתי הצד של אבא של עמית והסבים של עמית נורא אוהבים אותי ואת עמית, והם הבינו בסופו של דבר כולל אבא שלו שכך פני הדברים והם הרפו מהעיניין ונגמרו ניסיונות הפיוס/שידול מצידם, וגם אמא שלו מתחילה להבין שצריך לכבד את רגשותינו כי אחרת אנחנו פשוט "חותכים/מענישים" אותה מחיינו.

dili

New member
איזה סיפורים!

ואני חשבתי שהגיסה שלי מעצבנת... אז למרות שהסיפור ישמע כמו בדיחה לעומת מה שכתבתן, אני אספר... אני לא עובדת כבר די הרבה זמן...הייתי בהריון, ילדתי, גידלתי את הילד ועכשיו הוא הולך לגן ועדיין לא מצאתי עבודה ואני עדיין מחפשת לעצמי כיוון...אבל הניג´וזים שלה בעניין התחילו עוד כשהילד היה איתי בבית... "אז מתי את מתחילה לחפש עבודה?" זה משפט נפוץ ששמעתי אחת לשבועיים כשהם היו באים להתארח אצל חמותי (זה התחיל בערך כשהילד נולד!) ואני, ממש לא טיפוס אסרטיבי, הייתי מתחילה לתרץ לה תירוצים, אחרי זה כמובן שהייתי כועסת על עצמי שבכלל עניתי לה והייתי צריכה לומר שזה לא עניינה! הרי לא היא צריכה לשלם לי את המשכנתה! היא כמובן ממשיכה עם השאלה הזו ואני לא מוצאת את האומץ להשתיק אותה! סה"כ היחסים בינינו בסדר...נפגשים אחת לשבועיים, מנהלים שיחות בנושא הילדים ודי נחמד...ואני לא רוצה לקלקל. אבל כשמתחילים להתערב לנו בחיים, זה כבר גורם לי לשלוף ציפורניים. זה קרה גם עם שאלת "מתי את מכניסה את הילד לגן"...נכון, הבן שלי נשאר איתי בבית יותר זמן מילדים אחרים, אז מה? מה זה עניינה בכלל? בקיצור, אם חמותי כל הזמן אומרת "אני לא מתערבת" ומשתדלת לעמוד במה שהיא אומרת, הבת שלה דואגת להשלים את החסר

הגנובה

New member
מיצאי את האומץ מייד!!!!

אם לא תעשי את זה היום... תסבלי עוד שנים ארוכות ועוד 5, 6, 12 שנה מהיום בסופו של דבר תעשי את זה... אז לה לסבול כל כך הרבה שנים ולא לעצור את המפלצת כאן ועכשיו??? תלמדי מנסיוני - אני סבלתי אותן (חמותי וגיסותי) 15 שנה עד שפתחתי את פי... 15 שנה של סבל, כאב לב, בכי, עצבים והכל בגלל שלא אמרתי כבר מהתחלה את המשפט הפשוט כל כך.... "הגיע הזמן שתכבדו אותי, את החלטותי ודעותי... איך וכיצד אנו חיים - רק בעלי ואני נחליט - זו לא החלטה קולקטיבית, זו החלטה שלנו ושלנו בלבד!!!" נ.ב. את רשאית להוסיף ולטבל כרצונך. בהצלחה!!

הגנובה

New member
בעלך לא מסכן...

זה הוא שבוחר לשבת על הגדר ולא לעשות כלום... מה... הוא היה פחות מסכן כשהיא לא התקשרה אלייך? אל תעשי את השטות שאני עשיתי ב"להתחשב" בכל העולם מסביבי - ולא נורא מה קורה איתי. בעלך ידאג לעצמו ולך - אם ירצה בכך!!

דני11

New member
גם לי יש אחות שהיא גיסה של אישתי וה

והיא מכשפה והיו ריבים שחבל על הזמן וריבים מאוד מאוד מכוערים והכל מצידה של אחותי ואני מצדיק את אישתי ב-100% והחלטתי לנתק איתה קשרים וכך זה בריא לכולם ויש לי 4 ילדים 1)13 2)11 3)7 4)בת 2 ימים נולדה כעת דני אשמח אם נעמוד בקשר דני

ר של ניב

New member
../images/Emo49.gif טוב לדעת

שבני הזוג חושבים אותו דבר, כל עוד זה כך אין בעיות. לפעמים זה לא ככה ואז... חבל על הזמן

בולי27

New member
גם לי יש המון.....סיפורי גיסה....

אז ככה.... יום אחד נסענו לבקר את בן דוד שלי ואח"כ היינו אמורים להגיע להורים של בעלי. אבל...גיסתי (נשואה + ילד בת 29)היתה רעבה ולכן היא החליטה להתקשר לבעלי ולבדוק איפה אנחנו (שעה נסיעה עד אליהם) היא שמעה שאנחנו אצל בן דוד שלי וחטפה קריזה. היא צרחה עליו בטלפון, והוא (כן הוא די רכרוכי בכל הנוגע למשפחה שלו) נאלם דום! מיד יצאנו לדרך הוא נסע כמו מטורף (ובקלות יכולנו לעשות איזו תאונה קטלנית שהיתה "מרגיעה" אותם, כי עדיף הרי שנמות מאשר שנבוא מאוחר בגלל המשפחה שלי) והגענו אליהם. (בדיוק בשעה שאנחנו מגיעים בד"כ) אבל... הם כבר סיימו לאכול, וכבר סיימו לשטוף את הכלים... מיד ברגע שנכנסו בדלת כולם התנפלו עלינו! בראשם גיסתי שחיממה את האוירה ולא נתנה לעניין להרגע. מסתבר שאחרי שהיא צעקה על בעלי בטלפון היא ניגשה להורים שלה ואמרה להם שהלכנו לחברים, ואנחנו יושבים שם ואין לנו כוונה לבוא ברגע זה והיא רעבה ורוצה לאכול מיד....וכו´ וכו´ אני "התפוצצתי" על כולם, רבתי איתה מריבה גדולה וגם עם בעלי כמובן בגללה כי הוא מאוד מרחם עליה, בעלה מאוד רצה להתגרש ממנה (כאילו דהא ?!) והיא גם מובטלת. בקיצור במקום לכאוס עליה הוא מרחם עליה... אחרי שהשלמתי איתו (זה היה ארוך) הוא התחנן שאני ישלים עם אחותו כי היא מאוד אוהבת אותי ...(כן, בטח אבל לכי תדברי עם קיר) החלטתי להתקשר אליה כדי שבעלי יפסיק לסבול. אז מה עשתה החולירה, אני אמרתי לה שגיל הוא היחיד שסובל מהריב שלנו, ושאני מוכנה לשכוח מהכל בתנאי שזו פעם אחרונה שהיא מתערבת לנו בחיים. היא עמדה ליד אמא שלה, וצעקה עלי מהצד השני של הטלפון שהיא לא שואלת אותי מה לעשות, שהיא תגיד לאח שלה מה שהיא רוצה ושהיא לא שואלת אותי מה לעשות. היא הוסיפה גם את קוראת לי שקרנית? את קוראת לי סכסכנית? מילים שלא אמרתי לה, אבל היא רצתה שאמא שלה תשמע ותחשוב שאני יורדת עליה בטלפון. ואז היא גם אמרה לי אני ואת לא היינו חברות וגם לעולם לא נהיה וניתקה לי את הטלפון בפרצוף. בעלי מאוד כעס עליה, אבל בסוף סלח לה (כי היא התקשרה להתנצל בפני) ועכשיו הוא בטוח שהיא מתה עלי, ומאוד רוצה להיות חברה שלי.... יש לי עוד סיפורים, אבל זה כבר יצא ארוך מדי....

למעלה