סיפור המתנה מהסרטים
המתנתי לתור לרופאת המשפחה בקופת חולים, בשביל לקחת מרשם לכדורים נגד כאב ראש,שיהיה בבית. עברה בחורה יפה עם אמא שלה כנראה,ושתיהן דיברו, והיא לא שמה לב אליי,אבל אני שמתי לב אליה. היא עברה כעבור זמן קצר בכיוון ההפוך, ומבטינו הצטלבו,כאן בדרך כלל נגמר לי האומץ. אח"כ בסידורים אחרים בקופת חולים ראיתי אותה ממתינה לרופא שלה,קוראת ספר ועוסקת בשלה. כשהיא יצאה ממנו עוד עמדתי שם,ומבטינו הצטלבו בשנית, היא היתה ממש מהממת,נמוכה,עור בהיר חיור,עיניים כחולות, ושיער שחור.חשבתי שלא אראה אותה יותר בחיים,ונדרתי נדר שאם אני רואה אותה שוב,אני מדבר איתה. רק להבהרה אף פעם בחיי לא התחלתי עם בחורה. הלכתי שפוף ומדוכא לקחת את המרשם מהבית מרקחת של הקופת חולים, ושם כמו צחוק הגורל..היא עמדה עם אמא שלה. עשיתי אחורה פנה זריז,ונכנסתי לאמוק והתקף היפראקטיביות בו זמנית. כמו אדיוט חייגתי לבחורה הראשונה שעלתה לי לראש שיכלה לייעץ לי מה לעשות..אמא!!! היא אמרה כמובן שטויות של אמהות,אמרתי ביי, וצעדתי היישר כצאן לטבח,הכל קרה כל כך מהר,אני לא זוכר מה אמרתי בדיוק, אני חושב שפשוט ניגשתי אליה,וכשהיא ואמא שלה הבחינו בי,פשוט הושטתי את היד ללחיצה לשתיהן והצגתי את עצמי,ושאלתי איך קוראים לה, סוף דבר-התיישבנו לשארית השהות שלהן בקופת החולים כדי לדבר קצת,5 דקות בערך,ובסוף גם העזתי לבקש את המספר שלה,וקיבלתי אותו.