מוסיפה שני סיפורים משלי
בני הבכור השנה עובד בבית בשיטת RDI לא ממש, אך לפי רוח הדברים יש לו שני טרפיסטים מדהימים ובעקבות זאת הוא עשה קפיצה מאד יפה השנה גולת הכותרת כרגע מבחינתי היא: אתמול, הוא הלך לפארק השעשועים עם אלון (התרפיסט) בדרך כלל בני מוצף במקומות כאלו ומתחיל להתנאג בצורה הכי גרועה שיכולה להיות אני ממש לא מגזימ,ה ברגעים כאלה אני לא יודעת האם הוא לא סובל גם מאד דברים. ברור לנו שזה מהצפה רגשית סנסורית שהיא יותר מדי עבורו. בכל מקרה אתמול הוא ואלון דיברו על כך : בני אמר לו, שבגלל שהוא מוצף זה קורה לו מבחינתי זו התקדמות מדהימה, מפני שהוא מודע למה שקורה לו, ולמה, ומסוגל להסביר את עצמו והכי חשוב הוא בוטח באלון וסיפר לו משהו אישי. בעצם יש לי שני סיפורים על לירז השני הוא : הוא הולך פעם בשבוע לצופים מסיבה לא בוררה לי הוא קיבל התקף "עצבים" בתחילת הפעולה, למה לא ברורה, ביגלל שאחרי בירור לא הצלחתי לעלות על הסיבה שגרמה לו להתפוצץ, לפעמים זה כמו הפקת הפרפר או הקש ששבר את גב הגמל והוא חייב להתפוצץ מרוב עומס על המערכות שלו, כך שהפיצוץ יכול להגיע מדבר, שלנו לא ברור כלל. בכל מקרה אני הייתי בסופר בישוב ליד כאשר הגיע הטלפון שהם זקוקים לי דחוף, קצת מלחיץ בסיטואציות כאלו, צריכים אותך דחוף, ולך יקח זמן להגיע. לאחרונה אני לומדת לתקשר בכל מני דרכים כולל טלפתיה לכן לאחר הפאניקה הראשונית. התחלתי לעשות ללירז בטלפתיה דימיון מודרך משהו שאני עושה איתו במצבים אלו. הייתי כל כך שקועה בכך שזה ממש היה חיי מבחינתי כאשר הגיע השיחה השניה הייתי במרחק של חצי שניה מהם ולהפתעתי בני לא נירגע, למה להפתעתי? כי מבחינתי בדמיון הוא כבר היה רגוע. הגעתי נתתי לו חיבוק ועשינו שני נשימות וחצי והילד היה רגוע, זה היה מפתיע, כי בדרך כלל זה לוקח יותר זמן, בעצם זה לא מפתיע כי בעצם עבדתי איתו טלפתית, כך שהוא קיבל את ההדרכה שלי והיה צורך רק של המגע הסופי. סיפור על מטפלת של בני האמצעי שעובדת איתו בכמה שיטות , דימיון מודרך קרניו סקרל ורפלקסולוגיה היא מוסיפה עוד דברים לפני הצורך. הוא פיתח עימה מערכת יחסים מקסימה ומספר לה את כל סודותיו ואת הקשיים שלו והם עובדים ביחד על כל התחנים שעולים. הילד מאד רגוע מאז הטיפולים, הוא אומנם מקבל טיפול רגשי בבית הספר עם מטפלת מדהימה אך לפני השילוב בין השתיים התחנים שהיו עולים בטיפול הרגשי גבו מחיר כבד ממנו במהלך השבוע עכשיו הוא מצליח להתמודד עם התחנים ונשאר מאוזן , אני מאד שמחה בין השילוב של השניים ושתיהן מקסימות ועושות עבודה ניפלאה איתו. שבת שלום ומוארת