סיפורי חתולים החתול היה מונמנם והחליט לשתף פעולה ולדגמן לי במגוון פוזות.
A Anabol New member 19/6/04 #1 סיפורי חתולים החתול היה מונמנם והחליט לשתף פעולה ולדגמן לי במגוון פוזות.
A Anabol New member 19/6/04 #16 ../images/Emo45.gif את הראשונה העלתי בעיקר בגלל הפוזה (הזכירה לי ספינקס) ואת השלישית בגלל המבט המסוקרן אבל אני מסכים שהן די רגילות.
../images/Emo45.gif את הראשונה העלתי בעיקר בגלל הפוזה (הזכירה לי ספינקס) ואת השלישית בגלל המבט המסוקרן אבל אני מסכים שהן די רגילות.
י ילד חורף New member 19/6/04 #4 השניה מעולה גם הראשונה חמודה, אבל יש בה בעיית WB, שים לב פעם הבאה. חבל שאף אחת מהתמונות לא חדה. ד"א - ביקשתי ממך להמליץ לי על מצלמה טובה שתיתן לי תמונות חדות ולא חזרת אלי
השניה מעולה גם הראשונה חמודה, אבל יש בה בעיית WB, שים לב פעם הבאה. חבל שאף אחת מהתמונות לא חדה. ד"א - ביקשתי ממך להמליץ לי על מצלמה טובה שתיתן לי תמונות חדות ולא חזרת אלי
A Anabol New member 19/6/04 #5 לגבי החדות זה המקסימום שהמצלמה שלי מוציאה, אין לי שליטה על החדות. ומתי ביקשת ממני את זה? לא זכור לי. הממ תגיד מה התקציב שלך קודם כל.
לגבי החדות זה המקסימום שהמצלמה שלי מוציאה, אין לי שליטה על החדות. ומתי ביקשת ממני את זה? לא זכור לי. הממ תגיד מה התקציב שלך קודם כל.
י ילד חורף New member 19/6/04 #6 אם תרשה לי - אעלה תיקון של הראשונה לגבי מצלמה, עזוב - אני לא מתכוון לשדרג בקרוב
A Anabol New member 19/6/04 #8 ../images/Emo9.gifיש לך את ההסכמה שלי ואם התוצאה מוצלחת אשמח אם תלמד אותי איך לעשות זאת גם כן.
A Anabol New member 19/6/04 #10 וואלה יותר טוב, תודה רבה עכשיו ההסבר וחידדת גם את התמונה? או שזה רק נידמה לי?
י ילד חורף New member 19/6/04 #11 צריך לשחק עם הצבעים של התמונה דורש הרבה ניסיון ועין רגישה. עם איזו תוכנה אתה עובד?
A Anabol New member 19/6/04 #14 אוקיי תודה אני פשוט בדרך כלל לא אוהב להתעסק עם התמונות. אני לא נהנה מהעיבוד, רק מהצילום.