סיפורי מלצרים

צליל א

New member
סיפורי מלצרים

היי לכולם... אני סתם אוהבת להיכנס לפורומים אקראיים, קראתי את רוב השירשורים בפורום שלכם והא ממש כיפי ומתוק! עשיתם לי חשק לנסוע לאילת...וגם עשיתם לי חשק לספר משהו שקרה לי לפני שבועיים בערך. נסעתי עם 3 חברים לחוף בהרצליה, ישבנו בבית
על הים, בעיקר בשביל האווירה. הכל נראה סבבה עד שניגש אלינו המלצר, היינו במצב רוח טוב, התנצלנו בחיוך על שלוקח לנו זמן להחליט מה להזמין והשתדלנו להיות נחמדים, בכל זאת הוא בגילנו (17-18) והכל... הבחור עשה פרצוף אומלל ועייף, אמר "נו באמת תזמינו כבר אני מתייבש פה" והתייחס אלינו כאל מטרד שמפריע לו ללכת הביתה. אני יודעת שמלצרות זו עבודה נורא קשה ומצ'פרת מלצרים בכיף, אבל חלק מהעבודה הוא גם לחרוק שיניים ולחייך למרות שהשעה הייתה 2 בלילה, לא? נשארנו לשבת אחרי שסיימנו לאכול כי כאמור באנו בעיקר בשביל האוירה, ייאמר לזכותנו שלא תפסנו שולחנות כי המקום לא נראה מפוצץ בכלל ואף זקוק ללקוחות. בשלב מסוים ניגש המלצר וביקש שנזמין חשבון, כי הם רצו לסגור, הוא רצה ללכת או משהו מעין זה קיבלנו את החשבון, שהיה 26 שקל, הזמנו רק
וגבינה, לא התכוונו להשאיר הרבה טיפ, נתנו לו 30 ש"ח כדי שיחזיר לנו 4 ואז נחליט כמה להשאיר. וכאן אני מגיעה לקטע המעניין: המשכנו לשבת ותהינו, לאחר שגילינו את התנהגותו ה"מעניינת" של המלצר, מתי אם בכלל יחזור אלינו העודף. אנחנו מחכים ומחכים והעודף לא חוזר.... לא בשביל ה-4 שקלים אלא בשביל הסקרנות והפרנציפ על המלצר המבאס והחצוף החלטנו לחכות עד שהכסף יחזור אלינו. כשהוא לא חזר אחרי המווווון זמן, חבר וחברה שלי ניגשו אליו (היה מאוחר בלילה, והיה מצחיק אתם יודעים), והסבירו לו שהוא צריך להחזיר את העודף ולתת לנו להחליט כמה טיפ להשאיר לו... לפי מה שהם מספרים הבחור התנצל וגמגם
והתחיל לחפש בכל המסעדה 4 שקלים, כמובן שהם ויתרו לו בסוף והלכו זהו, קצת ארוך אבל משעשע מה אתם הייתם עושים?

avidadon

New member
לא יפה!

בכל זאת מדובר בבנאדם, ולכי תדעי איזה יום קשה היה לו, ומילא זה היה עניין עקרוני, אבל סתם בשביל הפרנציפ? ממש התעללות!

ayala26

New member
בקשר ל-4 שקלים

אכן לא מקובל לא להחזיר עודף מבלי שהלקוח יגיד קודם שהוא לא מעוניין בעודף. אבל בקשר לסגירת המקום, אכן מקובל שכאשר אין הזמנות וסוגרים את המטבח פונים ללקוחות בנימוס|סדגש(לפחות אמורים לפנות כך) ומסבירים שהמקום עומד להסגר וכדי לאפשר לסגור את הקופה מביאים לכם חשבון. זה לא אומר שבאותו רגע אתם גם צריכים לקום כי בדרך כלל לוקח זמן לסגור את הקופה ולסדר דברים אחרונים.

get well

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחLOL

מסכן המלצר איזה פאדיחה..אני מה זה מפחדת שלי זה יקרה בטעות כי קשה לדעת אם הלקוח רוצה עודף או לא. בד"כ אני תמיד נותנת עודף ואז אנשים אומרים לי "ובישבילך לא לקחת.."? אני תמיד יוצרת קשר עין אחרי קבלת הכסף ועושה כזה..."בסדר...?" ואז בד"כ הם אומרים שלא צריך להחזיר...גם תלוי בסכום בהחלט מצב לא נעים מה שקרה למלצר המסכן כנראה הוא ממש היה עייף... ביפור טוב יש עוד סיפורים לאנשים..? לי יש המון אני חושבת מה לספר לכם קודם...

למעלה